Mini-tastatura Logitech: diNovo Mini

Tastatura Logitech diNovo Mini cu ClickPad integrat si posibilitate de control media de la distanta este destinata utilizatorilor care si-au conectat calculatorul la televizor. Aceasta tastatura compacta si stilata inlesneste controlul fisierelor media, din pozitia relaxata de pe canapea.

Pentru o navigare fara probleme, tastatura diNovo Mini dispune de lumini de fundal si de touchpad-ul inovativ ClickPad, care poate fi utilizat fie pentru a indica, derula si selecta, fie ca pad de directie pentru navigarea si selectarea meniurilor.

ClickPad-ul poate dispune de doua moduri de lumini de fond. Cand se afla in modul touch-pad, ClickPad-ul este luminat portocaliu, iar cand se face trecerea in modul de manevrarea a continutului media de la distanta, butoanele directionale vor fi luminate verde.

Butoanele tastaturii sunt intotdeauna luminate portocaliu.

Mini tastatura utilizeaza tehnologia wireless Bluetooth 2.0, pentru o utilizare neingradita de pe canapea sau din orice alt punct al sufrageriei. "In ziua de azi, din ce in ce mai multi utilizatori isi cupleaza calculatorul la televizor. Designul lucios, minimalist al tastaturii diNovo Mini o plaseaza ca gadgetul perfect pentru camera de zi sau sistemul home-theater.", a precizat Camelia Badea, Sales Manager Logitech pentru Romania.

Potrivit statisticilor realizate de Logitech, mai mult de 60% din utilizatorii care si-au conectat calculatorul la televizor folosesc acest setup pentru a se conecta la Internet, pentru a rula filmulete si galerii foto din folderele personale si pentru a urmari programele de divertisment.

Adesea, ei folosesc Windows Media Center pentru a administra si naviga continuturile de divertisment proprii, program care, potrivit Microsoft, este utilizat de catre aproximativ 60 de milioane de utilizatori ce dispun de Windows Vista.

Tastatura diNovo Mini dispune de un keypad, de taste dedicate pentru player media si browsere pentru navigare pe Internet, precum si de tastele Page Up si Page Down, care permit utilizatorilor sa navigheze in interiorul paginilor Web si sa foloseasca functia zoom in documente si imagini.

Tastatura ofera si un buton dedicat care porneste Windows Media Center, cat si o suita de comenzi media cu care utilizatorii pot mari volumul si pot folosi cu usurinta tastele de redare, pauza, stop, repede inainte si inapoi.

Tastele Page Up si Page Down ii ajuta pe utilizatori sa schimbe rapid canalele in timp ce urmaresc televiziunea on-line.

Deoarece tehnologia Bluetooth ofera control wireless, utilizatorii pot scrie mesaje IM, pot introduce URL-uri, pot cauta texte sau au posibilitatea de a folosi Windows Media Center din orice colt al incaperii.

diNovo Mini dispune de un profil lucios negru-argintiu care completeaza cu eleganta camerele de zi si ajuta la eliminarea dezordinii. Bateriile Li-ion reincarcabile au o durabilitate de pana la o luna intre incarcari, eliminand stresul inlocuirii bateriilor.

Tastatura diNovo Mini va fi disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 619 Ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod