Viagra - posibil tratament pentru boala Crohn

Echipa de cercetatori de la o universitate din Londra au comparat reactiile sistemul imunitar - in cazul pacientilor suferinzi de Alzheimer si ale pacientilor sanatosi - la rani usoare (cum ar fi abraziunea epidermei). Rezultatele au demostrat ca intr-adevar boala Crohn apare in cazul unui sistem imunitar slabit, mai degraba decat in cazul celui hiperactiv. Pacientii cu Crohn nu genereaza suficiente globule rosii - atat de necesare pentru a lupta impotriva bacteriilor care patrund in peretele intestinal (din cauza imunitatiii scazute).

Asadar bacteriile se dezvolta in tesuturi, stimuland secretia substantelor chimice inflamatorii, fapt care cauzeaza aparitia simptomelor bolii Crohn.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laura pe 2 Mar 2006, 18:10
    sistemul imunitar

    De ce anumite persoane nu genereaza suficiente globule rosii?Care sunt cauzele?Bolile sistemului imunitar sunt genetice?Am un copil care a fost diagnosticat cu Lupus la virsta de 15 ani o alta boala a sistemului imunitar.In tratarea acestei boli am obtinut rezultate foarte bune cu produse apicole in special polen.Ce rol au aceste produse in refacerea sistemului imunitar?

    0
    0

  • carmenu39 pe 1 Mar 2006, 11:44
    sistem imunitar slabit

    Am un copil de aproape 14 ani care e bolnav de colita ulcerativa(asemanatoare cu boala Crohn).Desi nu se cunosc cauzele acestei boli eu nu cred ca imunitatea scazuta e unul din factorii ce influenteaza aparitia bolii.Spun asta pt.ca fiul meu a fost perfect sanatos pana la declansarea bolii.A facut 2-3 raceli usoare pana la varsta de 12 ani!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod