Te deranjeaza fumul de tigara? Fa ceva!

In perioada 11-25 mai a.c. oricine poate sa completeze pe pagina de web a MSP, www.ms.ro - sectiunea controlul tutunului, un chestionar la care poate atasa si propriile sugestii privind legislatia anti
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • meli pe 19 Mai 2007, 12:25
    antifumat

    Desi nu sunt fumatoare,inhalez destul fum de tigara.Sunt de acord cu scumpirea tigarilor pt.ca sunt convinsa ca o sa duca la micsorarea numarului de fumatori.

    0
    0

  • Florina pe 17 Mai 2007, 05:38
    tutun zero

    Foarte bun articolul. Dar sa speram ca se va face ceva in privinta tigarilor si-a fumatului pentru ca cei ce nu fumeaza si sunt obligati sa inspire fumul altora, sufera cel mai mult. Parerea mea este urmatoarea (dupa cum s-a mai precizat si-n articolul dumneavoastra) : ar trebui sa creasca pretul la tigari, astfel incat fumatorii sa nu-si mai permita sa le cumpere. ESTE STRIGATOR LA CER cata lume fumeaza,pana chiar si copii. TREBUIE luate NEAPARAT niste masuri!!! SANATATEA ESTE PE PRIMUL LOC!!! Multumesc.

    0
    0

  • danila adrian pe 16 Mai 2007, 21:17
    no smok

    nu fumati, va sinucideti incet.inspirati aer curat si veti avea plamani curati. cancerul pulmonar duce la o moarte in chinuri groaznice.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod