Joi, 26 mai, apare vol. 3 din colectia “Si noi ce mai mancam?”, de dr. Menci


Facebook Twitter Comenteaza
Joi, 26 mai, apare vol. 3 din colectia “Si noi ce mai mancam?”, de dr. Menci

“Citeste eticheta si fereste-te de alimentele falsificate” este a treia carte din colectia “Si noi ce mai mancam?”, o serie de sapte volume distribuite in fiecare joi, la toate chioscurile de presa, impreuna cu un cotidian de sport. Al treilea volum al colectiei va aparea pe data de 26 mai, la pretul de 13,99 lei.

 

Etichetele produselor sunt extrem de importante. Acest volum te invata cum sa le citesti corect, la ce trebuie sa fii atent si cum sa faci diferenta intre alimentele falsificate si cele sanatoase.



O latura importanta a calitatii alimentului este reprezentata de autenticitatea acestuia! Printre principalele criterii care atesta autenticitatea se numara compozitia produsului, care trebuie sa fie conforma cu reteta originala, metoda de producere si conservare, dar si tipul de ingrediente utilizate.

Uleiul de masline, sanatate pura! Afla din volumul 3 cum sa il alegi corect si ce afectiuni trateaza!
Uleiul de masline se obtine din fructele arborelui de maslin recoltate incepand din luna noiembrie pana in decembrie.
Atat datorita exceptionalei sale valori alimentare, dar si din cauza pretului, uleiul de masline este cel mai frecvent falsificat ulei. Afla de la dr. Menci cum sa alegi corect uleiul de masline si ce beneficii are asupra sanatatii, dar si cum sa distingi alimentele si produsele sanatoase de cele falsificate. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod