Astfel, Henaff este singurul producator de pate din Franta care indeplineste toate cerintele pentru a putea exporta produsele sale catre Statele Unite ale Americii. USDA a acordat aceasta certificare pentru indeplinirea tuturor standardelor in ceea ce priveste protectia consumatorilor.
Pentru fabricarea produselor se foloseste doar partea nobila a carnii (file, jambon), rezultand produse bogate in proteine usor digerabile (respectiv amino acizii indispensabili sanatatii), cu un continut mic de grasimi (continutul de lipide dintr-o portie de pate de ficat este mai mic decat cel din 9 gr. de unt), cu o dominanta de acizi grasi nesaturati si doar 30 mg de colesterol (un ou contine 200 mg). Astfel, produsul este echilibrat din punct de vedere nutritiv, raportul proteine/lipide fiind in acord cu cel recomandat de nutritionisti.
Pateurile si aperitivele Henaff sunt distribuite in Romania de compania de import si distributie Mark Eng.
Henaff a obtinut certificarea USDA
Henaff, unul dintre cele mai importante brand-uri de conserve de pate si aperitive din Franta, a primit din partea USDA (Departamentul de Agricultura al Statelor Unite ale Americii) certificarea pentru comercializarea produselor sale pe piata de specialitate din Statele Unite ale Americii.
De TopSanatate
Posteaza comentariu