De la demararea proiectului până în prezent, sute de copii din mai multe orașe din țară au beneficiat de lecții specializate de nutriție, în cadrul cărora au aflat informații importante despre alimentația sănătoasă, precum și despre cum pot fi afectați în cazul nerespectării meselor principale ale zilei.
“Comportamentul alimentar se învață din copilărie. În plus, niciodată nu trebuie să privim alimentația izolat, ci să o includem în conceptul complex de “stil de viață”.
Anul acesta programul educațional va continua în Oradea, Brașov, Sibiu și Craiova, după ce, în anii precedenți, sute de elevi din București, Timișoara, Cluj și Iași au beneficiat de lecțiile de nutriție predate de domnul Prof. Dr. Nicolae Hâncu și au reconstituit meniul unei zile, învăţând ce preparate trebuie să consume la fiecare masă, ce alimente trebuie să evite, cum trebuie să aleagă corect produsele disponibile în magazine şi ce presupune un stil de viaţă sănătos.
Compania Transavia, cel mai mare producător de carne de pui din România desfăşoară în mod frecvent acţiuni menite să vină în sprijinul comunităţii, precum și diferite proiecte de susținere a educației și inovației.
Recent, compania a sprijinit participarea inventatorului Corneliu Birtok Băneasă la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva, unde acesta a reușit să obțină medalia de aur cu proiectul Good Fill.
Pentru mai multe informaţii despre Transavia, accesaţi www.fragedo.ro, www.transavia.ro sau pagina de Facebook TransaviaToateCeleBune.