Aceste fructe combat durerile de gat, tusea si oboseala, ajutand la prevenirea varicelor si a bolilor cardiovasculare.
100 g de coacaze negre contin o cantitate de vitamina C de trei ori mai mare decat necesarul zilnic al unei persoane adulte, potrivit cercetatorilor americani citati in cartea „Mancarea si Sanatatea”, aparuta in limba romana la Editura Reader’s Digest.
Siropul de coacaze negre este recomandat in tratarea amigdalitei pentru ca asigura pe termen lung imunitatea locala. Bauturile din coacaze trebuie diluate pentru ca pot cauza aparitia cariilor dentare.
Pielitele uscate si pisate sunt folosite in Peninsula Scandinava in tratarea diareei si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Comentarii (1)
noi orasenii suntem ,privigeliati de consumul de fructe proaspete deoarece politica deacum iialerga pe taraniicare vin cu fructe alte surse nu avem.sunt forte multe fructe din import ,care arata bine dar gustul este fad .stimulati putinii tarani care se incumeta sa se lupte pentru citiva gologani amariti .nu umiliti taraniiautentici .nu va bateti joc de ei au nevoie sa supravetuiasca prinmunca lor lasatii sa ne aduca fructe prospete multumesc anticipat
Posteaza comentariu