Cancerul de ficat - tinut sub control cu ajutorul usturoiului

Conform unui studiu realizat recent, componentele hidrosolubile ale usturoiului reduc dimensiunea tumorilor canceroase la ficat. Cateva dintre componentele usturoiului au fost deja declarate ca avand un rol anti-cancerigen, inclusiv alicina, substanta care-i da usturoiului aroma aparte si dialil disulfide (DADS)

Rezultate studiilor au aratat ca acestea nu numai ca distruge celulele canceroase, ci si pe cele sanatoase din organism. Componentele sunt foarte instabile si actiunea lor poate fi usor intrerupta dupa inghitire.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 11 Mai 2006, 10:51
    nu inteleg!

    "Rezultate studiilor au aratat ca acestea nu numai ca distruge celulele canceroase, ci si pe cele sanatoase din organism." Adica cum???????????

    0
    0

  • Thodt Monda Diana pe 10 Mai 2006, 15:47
    HEPATITA B

    NU STIU CE SA SPUN AS DORI MAI MULTE INFORMATI DESPRE ACEASTA BOALA

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod