26 mai - 1 iunie: "Saptamana Sanatatii"

Din 26 mai si pana pe 1 iunie, evenimentul "Saptamana Sanatatii" aduce in atentia publicului un subiect foarte important: protejarea sanatatii. Evenimentul se desfasoara la Plaza Romania.
In cadrul evenimentului, ce se doreste a deveni o traditie, se vor dezbate  subiecte foarte actuale: neglijarea sanatatii din cauza lipsei de timp, informatii despre noile boli descoperite si despre factori de risc la care se expun oamenii si care le afecteaza sanatatea. De asemenea, vizitatorii vor putea vedea demonstratii de fitness de performanta, dansuri sportive si exercitii de aerobic realizate de catre echipa Dianei Oprea, ce detine locul intai la Campionatul Mondial de Fitness Feminin din 2006.

Astfel, de la copii la adulti, toti sunt invitati sa afle care sunt punctele slabe si cele forte ale organismului si ce regim de viata li se potriveste.
La standuri va asteapta diversi specialisti pentru a va raspunde la intrebarile legate de orice problema de sanatate. De asemenea, poti beneficia de:
  • sedinte gratuite de reducere a ridurilor, epilare definitiva sau augmentarea buzelor, vouchere de reduceri la alte servicii medicale; produse de curatenie dentara;
  • consultatii gratuite la un aparat care masoara principalele vicii de refractie (miopie, hipermetropie), determina puterea refractiva sferica si cilindrica, stabileste directia axului in cazul astigmatismului si stabileste raza de curbura a corneei;
  • sedinte de dermoanaliza, determinari ale indicelui de masa corporala (tesut adipos, visceral, greutate);
  • sedinte de make-up profesionist;
  • testarea si chiar castigarea unor tehnologii Microsoft: webcam-uri, tastaturi si mousi ergonomici, produse de gaming.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod