Ce preferă Andreea Raicu la micul dejun? Inspiră-te din ideile ei!

Fulgii de ovăz, ouăle şi laptele vegetal sunt câteva dintre ingredientele care nu lipsesc din meniul vedetei şi se regăsesc la masa de dimineaţă.


Vedeta este recunoscută pentru stilul său de viaţă echilibrat şi pentru opţiunile sănătoase pe care le alege când vine vorba despre mâncare.

Iată sugestiile vedetei pentru un mic dejun echilibrat pe care le-a prezentat în cartea sa "Mănâncă şi arată bine!":

1. Musli cu seminţe
2. Shake proteic cu lapte vegetal, banane, afine, seminţe de cânepă, chia şi floarea-soarelui
3.

Fulgi de ovăz cu iaurt şi fructe
4. Lapte de migdale
5. Brioşe cu afine făcute cu făină integrală şi zahăr brun
6. Terci de ovăz
7. Budincă de quinoa cu banane şi seminţe de dovleac
8. Budincă de orez cu lapte vegetal, migdale, stafide, scorţişoară
9. Quinoa cu smochine şi fructe de pădure
10. Ou fiert în apă cu oţeţ şi avocado
11. Omletă cu albuşuri şi spanac
12. Ouă cu tofu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod