Sucurile proaspăt stoarse aduc adevărate beneficii pentru sănătate. De aceea este bine să le consumi în combinaţii cât mai simple şi cu regularitate. Vezi trei sucuri care fac minuni!
Consumul sucurilor proaspete de legume şi fructe în combinaţie cu o dietă cât mai sănătoasă, naturală şi simplă este soluţia cea mai sigură pentru a beneficia de energie şi sănătate. Potrivit unui specialist în domeniu, dr. Robert Morse este recomandat să consumi zilnic între 2-4 pahare de 300 mililitri cu suc proaspăt.
Chiar dacă ţi se pare că îţi consumă mult timp curăţarea stocătorului, gândeşte-te că poţi să prepari de dimineaţă întreaga cantitate pe care vrei să o consumi pe parcursul zilei.Aceste trei sucuri recomandate de numeroşi specialişti în nutriţie le poţi dilua cu puţină apă, dacă simţi nevoia.
Iată cât de simplu le poţi prepara la storcător:
1. Suc de castraveţi, ţelină şi spanac
- castraveţi
- ţelină
- mentă
- spanac
- suc de lămâie.
2. Suc de sfeclă, morcovi şi pătrunjel
- sfeclă roşie
- morcov
- pătrunjel (opţional)
- suc de lămâie (opţional).
3. Suc din iarbă de grâu
Fie optezi pentru iarba de grâu proaspătă pe care să o storci, fie foloseşti pulberea din iarbă de grâu pe care o amesteci cu apă.
Posteaza comentariu