Sfaturi pentru o dantura sanatoasa

Afla cum poti avea un zambet fermecator si o dantura perfecta...
Pe parcursul vietii, fiecare dintre noi doreste sa isi puna in evidenta un zambet fermecator si o dantura perfecta. Problemele care apar insa de-a lungul timpului, mai ales din cauza unei alimentatii nesanatoase si a unui stil de viata dezechilibrat, ne fac mai putin increzatori in noi insine si in sansele noastre de reusita.

La seminarul "Dantura sanatoasa: Scop. Produse de ingrijire: Mijloc", sustinut de Presedintele Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, Prof. Dr. Marian Varlan, Blend-a-med si Oral B au prezentat sfaturi pentru igiena orala.

Cat de mult stim despre dantura noastra, principalele probleme ale dintilor si solutiile lor, alegerea produselor de ingrijire si preventie potrivite - au fost principalele teme abordate in cadrul seminarului.

Prof.
Dr. Constantin Marian Varlan a explicat procesele ce duc la problemele dentare si care sunt solutiile pentru eliminarea acestor probleme: "Cei care cauta sa aiba o dantura sanatoasa trebuie mai intai sa inteleaga toate procesele care cauzeaza problemele dentare".

Cei de la Blend-a-Med au lansat pasta de dinti Complete 7 Expert Enamel Protection, care contine ingrediente ce ofera protectie completa a smaltului impotriva acizilor din placa bacteriana, prevenind astfel aparitia cariilor si reducand eficient sensibilitatea dentara.

Alaturi de Blend-a-med Complete 7 Expert Enamel Protection, un alt EXPERT este noua periuta Oral-B EXPERT Anti-Bacterial, cu ioni de argint.
Tehnologia sa protectiva ajuta la inhibarea dezvoltarii bacteriilor pe suprafata perilor pana la trei luni.

Iata principalele probleme ale dintilor si cum pot fi prevenite


Sensibilitatea are ca principala cauza subtierea sau deteriorarea smaltului. Procesul de imbatranire are de asemenea un impact considerabil asupra smaltului dintilor, cauzand pierderea stralucirii. De fapt, stratul de smalt gros de 1,5 mm se subtiaza prin uzura aproximativ 0,5 mm in partea a doua a vietii.

Eroziunea dintilor se face si in urma ingestiei repetate, prelungite, in exces, de alimente si/sau bauturi cu pH marcat acid, produs de acidul citric din fructe si sucuri de fructe, acidul acetic din muraturi, salate si sosuri si acidul carbonic din bauturile carbogazoase.

Din cauza pierderii smaltului sau retractiei gingivale, dentina este expusa.
Aceasta este mai moale si poroasa decat smaltul dentar. Astfel, bacteriile se acumuleaza mult mai usor si pot aparea cariile.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anais pe 2 Iul 2009, 17:24
    Un zambet frumos pentru incredere in tine

    http://www.sanatostun.ro/index.php/sanatatea-ta/114-sanatatea-dintilor/271-tipurile-si-stadiile-cariilor-dentare.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod