1.Lactate
- lapte, iaurt si branza, care nu sunt bogate in grasimi;
- margarina vegetala sau dietetica;
- oua sau inlocuitor al acestora.
2.Cereale
- chifla, paine pe vatra pentru sandwich-uri si briose din cereale integrale;
- biscuiti, care au o cantitate mica de grasime, sodiu si sare;
- cereale simple, uscate sau coapte;
- orez si paste din cereale integrale.
3. Carne
- carne alba de pui sau curcan (pielea trebuie indepartata);
- peste si preparate din peste oceanic;
- carne de vita: muschi si coaste;
- carne de porc: pulpa si muchi;
- fasole sau mazare uscata.
4. Fructe si legume
- fructe proaspete, congelate sau conservate in sirop sau suc fara zahar;
- legume proaspete, congelate sau convervate fara sare.
5.Condimente
- pregateste salatele cu sosuri, care au grasimi putine sau nu au deloc;
- gem, jeleu sau miere;
- mustar sau ketchup;
Posteaza comentariu