2. Supă la micul dejun
Supa miso, o specialitate japoneză este recomandată pentru micul dejun atunci când eşti mahmură. Datorită ingredientelor fermentate, aduce corpului bacterii bune care calmează stomacul deranjat de o cantitate prea mare de alcool. Miso este o pastă rezultată din fermentarea boabelor de soia verzi care este foarte apreciată în Japonia. Este o sursă bună de minerale precum zinc, fosfor şi fier, asigurând astfel corpului exact ceea ce-i lipseşte.
3. Zeama de murături
Unul dintre cele mai eficiente remedii pentru mahmureală rămâne în continuare zeama fermentată de la murături (varză, castraveţi), deoarece are un conţinut bogat în minerale şi sare, ajutând la hidratarea corpului. Specialistul susţine că ar fi bine să bei câteva guri de zeamă de murături la finalul petrecerii, deoarece va împiedica deshidratarea foarte puternică a corpului. Iar, dimineaţa la trezire să repeţi acest obicei dacă te trezeşti mahmură.
Posteaza comentariu