Caise: Bogate in fier, sunt indicate in tratarea anemiei;
Banane: Buna pentru reglarea tensiunii arteriale;
Busuioc: Te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de migrene (sub forma de ceai);
Foi de dafin: Te scapa de balonarea aparuta in urma unei mese copioase (se mesteca);
Varza: Pentru articulatiile inflamate cauzate de reumatism;
Telina: Este recomandata pentru reumatism si guta;
Scortisoara: Opreste dezvoltarea racelii si a gripei (adaugata in bauturile fierbinti);
Cuisoare: Te elibereaza de durerile de dinti (se preseaza pe dinte);
Usturoi: Functioneaza ca un antibiotic, bun pentru raceli si alte infectii, ajuta si la scaderea colesterolului;
Ghimbir: Ajuta circulatia si la indepartarea gretei (sub forma de ceai);
Mierea: Buna pentru gatul sensibil si pentru alergiile sezoniere;
Lamaie: Pentru gatul sensibil si poate fi aplicata pe piele pentru a trata acneea;
Rozmarin: Imbunatateste memoria, este bun pentru depresie (sub forma de ceai), matreata (iti poti clati parul cu ceai);
Salvie: Indicata pentru gatul sensibil (gargara cu ceai), simptomele menopauzei si durerile de cap (sub forma de ceai);
Tarhon: Recomandat pentru agitatia nervoasa (sub forma de ceai);
Cimbru: Pentru infectiile tractului urinar (sub forma de ceai).
Medicamentele din bucataria ta
Este surprinzator sa descoperi ce efecte miraculoase au alimentele care se afla de obicei in bucataria noastra. Iata cateva dintre acestea.