Medicamentele din bucataria ta

Este surprinzator sa descoperi ce efecte miraculoase au alimentele care se afla de obicei in bucataria noastra. Iata cateva dintre acestea.
Caise: Bogate in fier, sunt indicate in tratarea anemiei;

Banane: Buna pentru reglarea tensiunii arteriale;

Busuioc: Te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de migrene (sub forma de ceai);

Foi de dafin: Te scapa de balonarea aparuta in urma unei mese copioase (se mesteca);

Varza: Pentru articulatiile inflamate cauzate de reumatism;

Telina: Este recomandata pentru reumatism si guta;

Scortisoara: Opreste dezvoltarea racelii si a gripei (adaugata in bauturile fierbinti);

Cuisoare: Te elibereaza de durerile de dinti (se preseaza pe dinte);

Usturoi
: Functioneaza ca un antibiotic, bun pentru raceli si alte infectii, ajuta si la scaderea colesterolului;

Ghimbir: Ajuta circulatia si la indepartarea gretei (sub forma de ceai);

Mierea: Buna pentru gatul sensibil si pentru alergiile sezoniere;

Lamaie: Pentru gatul sensibil si poate fi aplicata pe piele pentru a trata acneea;

Rozmarin: Imbunatateste memoria, este bun pentru depresie (sub forma de ceai), matreata (iti poti clati parul cu ceai);

Salvie: Indicata pentru gatul sensibil (gargara cu ceai), simptomele menopauzei si durerile de cap (sub forma de ceai);

Tarhon: Recomandat pentru agitatia nervoasa (sub forma de ceai);

Cimbru: Pentru infectiile tractului urinar (sub forma de ceai).