Traditia chineza nu concepe desfasurarea unui act sexual inaintea uneibai facute cu rabdare si minutiozitate. Adesea, imparatii chinezi foloseauinaintea actului sexual uleiuri speciale cu care ungeau si masau delicatzona genitala a partenerelor - si invers. Rolul acestor uleiuri era de aasigura o dezinfectare in regiunea respectiva, cat si de a mari stareade excitatie.
In cazurile in care masurile de igiena nu erau suficiente, facand locherpesului genital, ceaiul negru chinezesc putea fi de mare ajutor. Sepuneau la uscat frunzele de ceai, apoi se pisau fin si se prepara oinfuzie foarte concentrata in apa fierbinte. La o temperatura suportabilase faceau spalaturi pe zonele afectate, de 2-3 ori pe zi. Pentru apreveni o sustinere a procesului infectios din interior, se recomanda sase bea un decoct din 2 lingurite de cimbrisor uscat (frunze si tulpini),2-3 cani pe zi. Decoctul se prepara - de preferinta in vas de ceramica- lasand mai intai planta sa se imbibe cu apa rece pana se aseaza pefundul vasului. Acest gen de ceai se bea fierbinte, in inghitituri mici,iar tratamentul nu se intrerupe pana nu se constata eliminarea completa ainfectiei. Analizele de laborator din zilele noastre sunt foarte relevantesi vi le recomand cu toata caldura.
Atentie! Herpesul genital (Herpes simplex 2) este din ce in ce mairaspandit in lume. De aceea va recomand un preparat foarte gustossi apetisant, cu rol profilactic in astfel de infectii: TaieteiiChunpan. La o portie se folosesc 3 kg faina de grau, 100 g carne deberbec, 500 g burta de oaie sau capra, 5 oua, 200 g ciuperci Champignon,250 g arpagic de rasad, 500 g cotoare de varza, ghimbir, sare, piper,vin alb, otet. Se taie carnea si burta in cubulete mici; ciupercile setaie in doua; se taie si cotoarele de varza in feliute, iar arpagicul setoaca marunt. Se amesteca faina cu apa, se pune arpagicul si sarea si seframanta pentru a obtine o coca vartoasa. Aceasta se ruleaza si se taiepentru a obtine taieteii. Se pun la fiert bucatelele de carne si burta,impreuna cu ghimbirul si ciupercile, pe foc iute, pana se inmoaie bine,se adauga taieteii si se continua fierberea pe foc mic, completand cusare, piper, vin alb si otet, dupa gust. Daca mancati zilnic, la pranz,cate o portie, timp de 9 zile, imunitatea va creste considerabil.
Mare maestru al federatiei mondiale de qigong
www.qitaky.ro
Posteaza comentariu