Meniu
Iata si un plan care sa te ajute sa iti pregatesti mesele:
1. Micul-dejun:
-cereale integrale cu lapte sarac in grasimi si un fruct;
-iaurt sarac in grasimi cu cereale si suc de portocale;
- un ou fiert, 2 felii de paine cu seminte, suc de rosii sau portocale.
2. Gustare
-pandispan cu alune;
-iaurt cu fructe;
-puire de cartofi, sau cartofi fierti cu putina sare.
3. Pranz
- friptura de curcan cu salata de laptuci si rosii, paine integrala, mar;
- friptura de vita, branza fara grasimi, salata verde cu rosii, alune sau banana;
-o bucata de pizza, salata si pepene.
4. Gustare
-alune si mar;
-paine toast si branza fara grasimi;
-o cantitate mica de nuci si stafide.
5. Cina
-pui cu garnitura de orez, fasole si morcovi si salata verde;
-peste, broccoli, cartofi, si salata;
-tofu cu legume fierte si salata din rosii si castraveti.
6. Gustare
-un ou fiert si morcovi;
-cereale integrale cu lapte fara grasimi si un fruct;
-branza fara grasimi si o para.
Comentarii (1)
hmm, cand va apucati sa traduceti chestii de pe net si sa le prezentati ca originale, macar faceti treaba completa. "canola" = banala rapita...
Posteaza comentariu