Excesul de grăsime şi pielea lăsată după naştere pot fi rezolvate şi fără să apelezi la metode chirurgicale! Radiofrecvenţa s-a dovedit a fi foarte utilă în tratarea acestor probleme.
Problemele postnatale legate de ţesutul adipos nedorit şi pielea lăsată pot fi rezolvate nu numai prin lipoaspiraţie, ci şi nechirurgical, prin radiofrecvenţă - o procedură de cabinet medical lipsită de riscuri, aflăm de la medicul dermatolog Mihaela Leventer, medic specialist DermaStyle.
Nu necesită anestezie sau perioadă de recuperare
Procedura se bazează pe studii privind comportamentul pielii şi al grăsimii la încălzire şi la refrigerare controlată, care arată că fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate cu ajutorul undelor de radiofrecvenţă. Intervenţiile de radiofrecvenţă nu necesită anestezie sau perioadă de recuperare, iar şedinţele sunt de scurtă durată.
Cura terapeutică minimă constă în 6 şedinţe de tratament efectuate la fiecare 10 zile, iar pentru menţinerea rezultatelor, tratamentul se poate repeta o dată pe an
“Femeile care au născut recent preferă această procedură, datorită faptului că este noninvazivă. Pacientele simt doar o temperatură ridicată la nivelul pielii, căldura topind celulita. În acelaşi timp, undele stimulează producerea de colagen, oferind un grad ridicat de tonifiere încă de la prima şedinţă", declară Mihaela Leventer, medic dermatolog.
Cum se desfăşoară o şedinţă?
Unda de radiofrecvenţă emisă unipolar pătrunde la 20 milimetri adâncime sub piele, produce contracţia fibrelor de colagen şi stimulează formarea de fibre noi elastice. Totodată, unda de frecvenţă emisă bipolar pătrunde superficial, la numai 2-6 milimetri, ducând la reducerea ridării cutanate şi îmbunătăţirea texturii cutanate.
Tratamentul este recomandat şi pentru:
- femeile care au pielea lăsată în urma unei cure de slăbire
- femeilor cu vârstă mai înaintată care vor să-ţi îmbunătăţească aspectul pielii
- tratarea celulitei
- refacerea conturului cutanat după diverse operaţii sau lipoaspiraţie
- tratarea cicatricilor post-acneice.