Serveste aceasta salata impreuna cu friptura de pui sau miel, iar in cazul in care tii post, o poti servi alaturi de snitele din soia.
Ingrediente:
- 400g ciuperci albe
- 2/3 ceasca ulei de masline
- 1/3 ceasca otet de vin rosu
- 2 lingurite mustar Dijon
- 1 lingurita zahar
- 200g masline negre
- 12 felii de vinete
- 1 ceasca de rosii decojite
- 1 ceasca frunze de busuioc tocate
Preparare:
Pune uleiul, otetul, mustarul, zaharul, sarea si piperul intr-un borcan cu capac. Strange capacul si agita-l bine.
Toarna dressing-ul peste ciuperci.
Pregateste feliile de vinete pe gratar sau rumeneste-le in tigaie, cu putin ulei.
Dupa ce ciupercile s-au marinat, adauga maslinele, vinetele, rosiile si busuiocul peste ele si amesteca. Adauga sare si piper daca este nevoie.
Posteaza comentariu