Ingrediente si cantitati:
1 kg carne de miel;
1 ceapa tocata;
500 g ciuperci;
zeama de lamaie;
1 legatura de patrunjel verde;
1 legatura de marar verde;
1/2 pahar cu vin rosu;
1 pahar cu smantana;
1 lingurita cu faina;
sare si piper, dupa gust.
Mod de preparare:
1. Se taie carnea in bucati, se pune intr-o cratita cu ulei si ceapa tocata, sa se rumeneasca, acoperit.
2. Se adauga apoi putina apa si vinul si se lasa sa fiarba.
3. Se spala si se curata ciupercile, se taie felii si se pun peste carne cu 1 lingurita cu zeama de lamaie.
4. Se adauga verdeata taiata marunt, sare si piper, dupa gust, dupa care se lasa din nou la fiert.
5. La sfarsit, se adauga un pahar de smantana amestecata cu 1 lingurita cu faina si se mai da la fiert inca doua clocote.
6. Se serveste cald.
Articol
© Copyright:
Posteaza comentariu