Semne că ai fost dictator în altă viață

Nu orice trăsătură pe care o ai reprezintă în totalitate personalitatea ta. Însă există câteva trăsături care ar putea reflecta modele comportamentale actuale, care te ajută să descifrezi cine ai fost în viața trecută.
Indiferent de autenticitate, cunoașterea acestor informații este interesantă și amuzantă, ceea ce te-ar putea ajuta să ai o perspectivă asupra tiparelor actuale ale comportamentelor. Iată cum îți dai seama că ai fost dictator în altă viață!

Cum îți dai seama dacă ai fost dictator în altă viață?


Există diferite trăsături de personalitate și atribute comportamentale distincte care au anumiți indicatori atașați. De exemplu, dacă ești o persoană caritabilă și permisivă, s-ar putea să fi fost călugăr în viața ta anterioară. Aceste corelații sunt speculații prin asocierea unei trăsături sau a unui atribut curent. Aceste corelații nu se aplică tuturor caracteristicilor, ci celor dominante, care definesc cine ești.

Dacă ești autoritar și te bucuri de puterea pe care o deții, îți place să deții controlul, dar nu îți pasă prea mult de oamenii din jurul tău, s-ar putea să fi fost un dictator în viața anterioară.
Dacă aceste caracteristici își descriu tipul de personalitate, atunci este posibil să dorești să îți modifici trăsăturile comportamentale doar pentru a trăi în armonie cu ceilalți. Iată câteva semne care indică faptul că ai fost dictator în viața ta anterioară!

1. Lucrezi pe o poziție autoritară


Poate că ai o poziție importantă la muncă, ești capul familiei sau reprezentantul clasei, dar cauți mereu oportunități de a-ți exercita puterea în loc de a descoperi strategii de colaborare. S-ar putea să fi muncit din greu să fi obținut acea poziție, dar atunci când lucrezi pe o astfel de poziție, poate fi vorba despre corelația cu o viață anterioară de dictator.

2. Dai ordine să fie lucrurile făcute


Indiferent dacă ai o poziție înaltă sau executivă, nu le ceri altor persoane să facă lucruri pentru tine, ci le comanzi, ca și cum toți ar fi subordonații tăi. Îi instruiești și le dai comenzi altora, ceea ce nu reprezintă cea mai bună strategie de conducere și rezonează cu caracteristicile unui dictator.
Există diferite modalități de a face ceea ce trebuie făcut, dar comenzile sunt ușoare pentru o persoană încadrată în acest tip de profil. Dacă nu poți să îți exerciți autoritatea, alegi metode pasiv-agresive sau alte metode care pun oamenii într-o situație inevitabilă, ceea ce duce în cele din urmă la rezultatul dorit de tine.

3. Ești narcisist


Acesta este unul dintre semnele cele mai evidente, deoarece dictatorilor nu le pasă de nimeni, ci doar de ei înșiși. Aceasta este o esență a altor caracteristici și reprezintă obsesia cu propria persoană. În plus față de această obsesie, narcisismul evidențiază, de asemenea, neglijența față de ceilalți, lucru care se potrivește perfect în descrierea unui dictator.

4. Ești interesat doar de sine


Un alt atribut care este un supliment al altor caracteristici, ce rezultă într-un comportament opresiv și lacom. Acest interes propriu ar putea fi cauzat de faptul că ai fost dictator într-o viață anterioară.

5. Privești totul într-un mod obiectiv


Dacă îți bazezi toate judecățile și deciziile pe o gândire rațională, uitându-te la toate lucrurile în mod obiectiv, atunci tinzi să renunți la emoții în procesul tău de gândire. Acest lucru este evident când încerci să faci profit din orice se poate.
Dacă ai grijă doar de tine și ignori subiectivitatea asociată cu anumite decizii, se poate să fi fost un dictator în viața anterioară.

6. Îi intimidezi pe ceilalți


Nevoia pentru autoritate și dominare îi face pe ceilalți să se simtă intimidați de tine. Iar când ceilalți sunt apreciați, tinzi să devii gelos. Exprimarea dominanței și proiectarea unui comportament autoritar provoacă frică.