Ce asteptari si dorinte avem pentru anul viitor?

A mai trecut un an. Bifam ultimele zile din calendar si il asteptam pe urmatorul. E unul dintre acele momente in care privim, precum Ianus, inainte si in urma, simultan. Anul Nou este un moment potrivit pentru reflectie.

A mai trecut un an. Bifam ultimele zile din calendar si il asteptam pe urmatorul. E unul dintre acele momente in care privim, precum Ianus, inainte si in urma, simultan.

Anul Nou este un moment potrivit pentru reflectie. Curios este ca, de multe ori, nu avem timp de ea. Suntem prea ocupati cu activitatile de zi cu zi, iar de putinul timp liber incercam sa profitam altfel. Poate insa ca nu strica sa reflectam putin la ce a fost si la ce am vrea sa fie.

Ce a fost?


Un an cu bune si rele. Citisem undeva ca, daca amintirile unui an nu iti aduc lacrimi in ochi, fie de bucurie, fie de tristete, este un an pierdut.
De ce lacrimi? Pentru ca demonstreaza intensitatea a ceea ce am trait. Pentru mine a fost un an intens. Au fost unele dintre cele mai frumoase momente si unele dintre cele mai grele incercari din viata mea in aceasta perioada. Si probabil multi pot spune ca mine.

Da, insa nu putem trai din amintiri. Trebuie sa privim si inainte. Sa invatam din momentele grele sau triste. Si sa cream altele, mai fericite.

Ce va fi?


Suntem persoane diferite, deci avem dorinte, nevoi si teluri diferite. "Eu vreau sa fiu sanatoasa", spune Nicoleta, 28 de ani.
"Sanatatea este foarte importanta pentru mine. Sunt deja sanatoasa si vreau sa raman asa". O dorinta foarte concreta.

"Tot anul acesta am trait cu senzatia ca putine din lucurile realizate, si care au depins in totalitate de mine, au iesit asa cum as fi vrut. De multe ori mi-am spus 'parca nu este tocmai OK...'. De aceea, pentru anul 2009, imi doresc sa iasa totul astfel incat sa fiu eu multumita de rezultate, apoi ceilalti.", ne marturiseste Georgiana, 23 de ani.

Acestea sunt cateva dorinte concrete.
Dar nu sunt singurele. Putem avea atatea asteptari si dorinte!

Sa vedem care ar fi cateva dintre dorintele Evelor pentru anul viitor, dintre cele mai des intalnite. Cum ar suna o voce soptind in mintea ta posibilele asteptari si argumentele lor (pentru care pot fi indeplinite sau nu)?