Ce parte a corpului îți speli prima oară la duș? Răspunsul îți va dezvălui caracterul

Există o teorie că ordinea în care îți speli corpul la duș reflectă anumite trăsături ale caracterului tău.

Tu ce parte a corpului îți speli prima oară la duș?

 

Brațele sau picioarele


Dacă îți speli mai întâi picioarele, te poți numi o  persoană umilă și cu picioarele pe pământ.

Cu toate acestea, există și o altă teorie. Brațele sau picioarele sunt, de asemenea, simbolurile  puterii și ale voinței. Astfel, spălarea lor mai întâi indică faptul că nu îți este teamă să îți exprimi alegerile. Ori urăști ceva, ori iubești.

Pieptul


Dacă îți speli mai întâi pieptul în timp ce faci baie, cel mai probabil ești încrezător și te simți confortabil în propria piele.

De asemenea, ești o persoană practică și foarte simplă. Ești destul de hotărâtă și confuzia nu există pentru tine.

Îți place să fii independentă și oamenii te admiră pentru asta.

Umerii și gâtul


Cei mai muncitori oameni își spală mai întâi gâtul și zona umerilor. Umerii denotă povara și întotdeauna vrei să scapi de povara de a realiza totul la perfecție.

Ești o persoană pozitivă și interesantă și, de asemenea, aștepți același lucru de la ceilalți. Ești foarte competitivă și vrei să fii cu un pas înaintea tuturor.

Fața


Dacă îți speli mai întâi fața, te ocupi practic de toate cele 5 simțuri: miros, văz, gust, atingere și auz. Înseamnă că ești foarte îngrijorat de modul în care ești perceput și, prin urmare, vrei să ai cea mai mare grijă de ceea ce este observat mai întâi de ceilalți: fața.

Te preocupă mult ce cred ceilați despre tine și, uneori, devii frustrat sau stresat și poate chiar jenat.

Este greu pentru tine să auzi lucruri rele despre propria-ți persoană.

Zonele intime


Dacă îți speli mai întâi zonele intime, probabil că ești o  persoană foarte timidă. Poți fi o persoană introvertită sau cu o stimă de sine scăzută.

Nu ți se acordă prea multă atenție în grupurile sociale, cu toate acestea, cei care te cunosc îndeaproape vor spune că ești cea mai autentică persoană de pe pământ.

Părul


Dacă părul este cel pe care îl speli primul atunci când intri la duș, înseamnă că ești o persoană căreia îi place disciplina și ordinea.

Partea superioară a corpului denotă în general forță, iar spălarea ei indică întâi de toate faptul că ai o părere fermă despre orice.



De asemenea, gestionezi foarte bine timpul și ești cunoscut pentru punctualitate.

Spatele


Spatele tău reflectă conștiința ta. Spatele implică coloana vertebrală și sistemul nervos, care joacă un rol important în funcționarea creierului.

Spălarea pe spate mai întâi spune multe despre natura ta rezervată. Ești întotdeauna foarte precaut și nu ai încredere în oameni ușor.

Ai obiceiul de a aprofunda lucrurile și de a lua decizii cu atenție. A fi singur nu este un motiv de nefericire pentru tine, ci o oportunitate de a te bucura de acel timp.

Axila


Dacă îți speli axilele prima oară la duș, arată că ești statornic, loial și de încredere. Ești mereu alături de prietenii tăi.

Cu toate acestea, bunătatea ta are limitele ei. Dacă cineva te trădează, nu mai e cale de întoarcere.

De asemenea, cel mai probabil ești o persoană populară în cercurile tale sociale și ești văzută drept una de încredere. Tu ești și cea ca care nu se teme de munca grea.

 

Sursă: nowiveseeneverything/ brightside

5 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod