Sunt în tendinţe cele din materiale uşor rigide, care formează un clopot, precum piele, lână, tul sau textile creponate.
Este foarte important să alegi lungimea fustei cloş în funcţie de înălţimea ta. Dacă eşti minionă, o fustă lungă până la nivelul gleznei va părea exagerată şi te va face să arăţi şi mai scundă.
Încearcă în schimb una până la genunchi sau puţin peste, asociată cu o pereche de pantofi cu toc. Iar dacă eşti înaltă poţi opta pentru o fustă cloş mai lungă.
De asemenea, ai grijă ca fusta ta să nu fie prea voluminoasă. Dacă eşti tentată să alegi una cu cât mai multe pliuri, vei fi dezavantajată în cazul în care ai câteva kilograme în plus.
Inspirată din stilul anilor '50, fusta cloş este ideală atât pentru zi, cât şi pentru seară. Poartă la evenimentele speciale o astfel de fustă cu imprimeuri masive, dar poţi opta şi pentru cele din materiale cu un aspect preţios, precum catifea, saten sau dantelă.
Modă. Cum să porţi fusta cloş. 40 de stiluri pe care să le încerci
Acest tip de fustă are o croială în forma literei "A", talia înaltă şi este adesea realizată din materiale textile ceva mai grele, care îi pun în valoare pliurile.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă