Modă. Cele mai interesante ţinute ale vedetelor de la premiile MTV Europe 2015

Decolteurile foarte îndrăzneţe au fost opţiunile preferate de staruri. Cântăreaţa Ellie Goulding şi modelul Hailey Baldwin au atras toate privirile. Descoperă şi alte ţinute ale vedetelor care au defilat pe covorul roşu la Premiile MTV Europe 2015:

Ruby Rose

Cântăreaţa Ruby Rose a purtat o ţinută extrem de provocatoare foarmată dintr-un top de tip sacou deschis şi pantaloni cu talie înaltă. Vedeta şi-a pus în valoare silueta de invidiat, dar şi tatuajele.

Jess Glynne

Cântăreaţa britanică Jess Glynne a purtat o rochie roşie foarte sexy, cu un detaliu transparent în zona decolteului şi o crăpătură înaltă pe partea stângă. Frumoasa roşcată şi-a accesorizat rochia cu o pereche de sandale negre.

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin, nepoata actorului Alec Baldwin, a purtat o rochie scurtă, cu imprimeuri florale şi model geometric decupat.

Ellie Goulding

Cântăreaţa britanică Ellie Goulding a optat pentru o rochie lungă elegantă, cu un decolteu foarte adânc şi o crăpătură îndrăzneaţă pe o parte.

Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini, una dintre moştenitoarele imperiului Lamborghini, este o adevărată Paris Hilton a Italiei. Şi pentru că gala MTV Europe s-a desfăşurat la Milano, nu e de mirare că starleta a fost prezentă. Aceasta a purtat o rochie transparentă, decorată cu motive florale.

Bianca Balti

Modelul italian Bianca Balti a purtat un costum format din pantaloni scurţi şi sacou, dintr-un material cu imprimeuri florale ş detalii metalice.

Amanda Cerny

Una dintre cele mai spectaculoase ţinute de pe covorul roşu a fost cea a starletei americane Amanda Cerny. Aceasta a purtat o rochie neagră cu un decolteu până la buric şi cu zone realizate din material transparent.

MAI MULT DESPRE: MTV, stil, vedete, moda, tinute, covorul rosu