Poșete practice pentru femei moderne. Alege-ți modelul preferat!

Pentru cele mai multe femei, poșetele au devenit un accesoriu fără de care nu pot ieși din casă. Iar gențile mari, practie, în care încap toate cele necesare într-o zi de muncă sunt, cu

Pentru cele mai multe femei, poșetele au devenit un accesoriu fără de care nu pot ieși din casă. Iar gențile mari, practie, în care încap toate cele necesare într-o zi de muncă sunt, cu siguranță, preferatele multora.


Am ales câteva modele de la Meli Melo, pe care le poți purta în acele zile aglomerate.

Geanta "Grey pink"

O poți purta pe umăr, cu ajutorul baretei lungi, atunci când ai nevoie de libertate de mișcare sau poți defila elegant, cu ea la braț, atunci când porți o ținută office.

Indiferent de modalitate pe care o alegi pentru a te accesoriza perfect, trebuie să o porți cu atitudine! Iar rozul prăfuit va mai sparge din monotonia culorilor terne pe care obișnuim să le purtăm iarna.

Geanta "Fall simply style"
Culoarea ușor de asortat și forma practică, o recomandă pentru podiumul accesoriilor acestui sezon.

Geanta "Super sized"
Un accesoriu supradimensionat pe care trebuie să îl ai la braț în acest sezon.

O geantă ce poate fi purtată cu ușurință pe umăr sau în mână, la fel de comod. Cu o culoare intensă, această poșetă te va scoate din anonimat.

Geanta "Your favourite"
Gențile "sacoșă" sunt în tendințe, dar și foarte practice. O poți purta la ținutele casual, din timpul unei zile aglomerate.