Modă: Cum se îmbracă vedetele la petreceri. Uite ce ţinute şi-au ales!

Venirea verii a adus şi o serie de petreceri numai bune pentru ca vedetele să-şi etaleze cele mai recente achiziţii vestimentare. Haine semnate de designeri internaţionali sau autohtoni au fost prezente pe covorul roşu la evenimente precum petrecerea Viva, Romanian Music Awards 2012, aniversare InStyle sau petrecerea Tabu.

Antonia, într-o rochie Maria Lucia Hohan

La petrecerea Viva, Antonia a arătat minunat într-o rochie albă, lungă, creaţie Maria Lucia Hohan. Designerul român a devenit preferatul vedetelor noastre, dar şi a celor de peste hotare. Cei 13 ani de existenţă ai revistei VIVA au fost sărbătoriţi la Clubul Diplomatic din Bucureşti.

Geanina Ilieş, într-o salopetă semnată Mirela Stelea

Geanina Ilieş, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, a reuşit să atragă privirile celor câteva sute de invitaţi ai petrecerii aniversare InStyle. Frumoasa brunetă şi-a făcut apariţia într-o salopetă albastră, din mătase naturală, realizată de Mirela Stelea.

Iulia Vântur, sexy în Guess

La sărbătorirea celor 13 ani de existenţă a revistei Viva, Iulia Vântur a optat pentru o rochie lungă, nude, de la Guess. Ţinuta ar fi fost perfectă dacă era accesorizată cu un colier supradimensionat, colorat.

Camelia Şucu, mereu modernă

La lansarea magazinului Victoria 46, Camelia Şucu a optat pentru o ţinută alb-negru, de mare efect. Şi chiar dacă din punct de vedere cromatic, alegerea este una clasică, croiul hainelor a reuşit să scoată ţinuta din anonimat.

Andreea Bănică, rochie ca a Rihannei

Andreea Bănică a uimit publicul de la Romanian Music Awards 2012 cu o rochie foarte decoltată. Cântăreaţa a purtat o rochie neagră care i-a lăsat la vedere o parte din sâni. Pentru apariţia sa, vedeta s-a inspirat din look-ul Rihannei, care la Premiile Grammy a purtat exact acelaşi model de rochie neagră şi lungă.

Alexandra Ungureanu crede în modă

Alexandra Ungureanu a fost o apariţie surprinzătoare, ca întodeauna, la petrecerea aniversară Molecule F, ce a avut loc la Gaia Boutique Club. Tema petrecerii a fost: Crazy enough to believe in Fashion.

Andreea Marin, cu un decolteu sexy

Revista Tabu a împlinit 10 ani de la lansarea pe piaţa românească şi, cu acest prilej, s-a organizat o petrecere la care au luat parte mai multe vedete din showbiz. Printre ele s-a numărat şi Andreea Marin, într-o ţinută elegantă, alb-negru, cu un decolteu îndrăzneţ.

Alessandra Stoicescu, superbă într-o rochie Mirela Diaconu

La petrecerea Viva, Alessandra Stoicescu, vedeta Antena 1, a ales să poarte o rochie lungă, semnată Mirela Diaconu.

Diana Lăscărescu a ales o rochie lungă

Diana Lăscărescu a atras toate privirile la lansarea magazinului Victoria 46 într-o rochie lungă, de un albastru foarte intens.

Ilinca Vandici, cu piciorul la vedere

Ilinca Vandici a fost foarte sexy la petrecerea Viva, într-o rochie Muşat Studio, accesorizată cu un plic Chanel.

Trei băieţi eleganţi

Băieţii de la 3rei Sud Est au foat foarte eleganţi la gala premiilor Romanian Music Awards 2012. Laurenţiu, Viorel şi Mihai au atras atenţia, prin ţinutele purtate pe covorul roşu, gândite special pentru acest eveniment de către stilistul Răzvan Sanda.

Oana Cuzino în Dana Budeanu

La petrecerea Viva, Oana Cuzino a fost superbă într-o rochie Dana Budeanu.

Giulia, sexy după naştere

După ce a reuşit să scape de aproape 13 kilograme, acumulate în timpul sarcinii, Giulia a avut o apariţie de senzaţie la Romanian Music Awards, de la Craiova.