Garderoba esențială de toamnă pentru bărbați: Piese indispensabile

Garderoba de toamnă pentru bărbaţi se poate alcătui rapid şi uşor. Cu ajutorul câtorva piese de bază ţinutele adecvate sezonului rece prind contur fără efort, indiferent de stilul vestimentar personal.

E o idee bună să pui accent pe simplitate şi haine ce nu se demodează uşor, dar şi pe confort şi libertate de mişcare.

Descoperă mai jos piesele indispensabile pentru o garderobă de toamnă fără cusur:

 

Cardiganul

 

Dacă îţi doreşti o piesă versatilă, pe care să o porţi de nenumărate ori toamna şi iarna, ai nevoie de un cardigan în garderoba ta. Poţi să pui un cardigan peste un tricou de bărbaţi, o cămaşă, chiar şi peste un pulover subţire. Achiziţionează un model din tricot de calitate, nici prea gros, nici prea subţire, în culori precum gri, negru sau bleumarin.

Tricourile simple


Tricourile de bărbaţi cu croi simplu sunt alegerea perfectă pentru ţinute de toamnă fără cusur. Îndreaptă-te către tricouri din bumbac, cu decolteu rotund sau în V, de preferat oversize ca să le poţi asorta în fel şi chip. Tricoul de bărbaţi se număra printre cele mai populare piese şi-l vei putea integra în ţinute diverse indiferent de stilul vestimentar pe care îl adopţi.
Dacă faci sport, alege şi un tricou de bărbaţi Nike, Under Armour sau Adidas în garderoba ta, pe care să îl porţi când faci mişcare.

Jeanşii straight leg


Blugii nu vor ieşi din trend prea curând, iar toamna este momentul perfect să îi pui în valoare. Desigur, contează ce tip de jeanşi alegi. Modelele cu croi clasic se potrivesc în tot felul de combinaţii şi flatează aproape orice tip de silueta. Dacă vrei o pereche de blugi versatilă, alege un model straight leg. La capitolul culori, denimul albastru sau negru reprezintă varianta câştigătoare.

Geacă de piele


Geacă de piele este o piesă must-have în garderoba de toamnă. Perfectă pentru zilele ploioase sau răcoroase, o vei putea asorta cu tricouri de bărbaţi, cămăşi, pulovere, jeanşi, bocanci sau sneakers. Îndreaptă-te către modele clasice, în culori precum negru sau maro. Trebuie să ştii că acest tip de geacă nu trebuie să fie neapărat din piele naturală. Dacă îţi doreşti un model budget friendly, poţi să optezi pentru piele ecologică.

Pantalonii de stofă


O pereche de pantaloni de stofă cu croi simplu te va scoate din impas când vrei să alcătuieşti ţinute de toamnă elegante sau smart casual. Cumpără o pereche de pantaloni de stofă negri, bleumarin sau gri, pe care să îi porţi cu cămăşi, tricouri sau pulovere lejere. Pentru un look impecabil, asigură-te că pantalonii de acest tip sunt mereu bine călcaţi.

Puloverul cu decolteu în V


Toamna este anotimpul în care scoţi puloverele de la naftalină. Ce ar fi să ai în garderoba un pulover versatil pe care să îl porţi sezon după sezon? Ei bine, cu un model din tricot de calitate, într-o nuanţă neutră şi cu decolteu în V este greu să dai greş. Îl poţi asorta cu jeanşi, pantaloni de stofă sau chiar pantaloni casual.

Hanoracul


Ţinutele sport şi călduroase se pretează excelent pentru începutul sezonului rece. Ca să le alcătuieşti uşor, include în garderoba ta un hanorac confortabil. Modelele în culori uni, cu glugă şi fără inserţii sau aplicaţii se asortează uşor cu o mulţime de piese. Poartă-le cu jeanşi, pantaloni casual sau pantaloni de trening.

Ghetele din piele


Pentru ţinute elegante de toamnă, ai nevoie de o pereche de ghete de piele uşor de asortat. Cauta modele în tonuri de maro, negru sau bleumarin. Se vor asorta excelent cu jeanşi, pantaloni de stofă, cămăşi, tricouri sau geci de piele.

Când porneşti la shopping toamna aceasta, trece pe listă şi piesele de mai sus. Cu ajutorul lor vei putea alcătui tot felul de ţinute, fără prea mare efort. În plus, acestea nu se demodează prea uşor, ceea ce înseamnă că le vei păstra în dressing pentru ani şi ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod