Care sunt culorile în tendințe pentru primăvară-vară 2017

Deși par îndepărtate, zilele însorite vor veni curând, iar garderoba ta trebuie să fie pregătită. Festivalurile de modă au prezentat încă din sezonul trecut creațiile marilor designeri pentru primăvara și vara 2017. Ca de fiecare dată, s-au făcut puternic remarcate unele tendințe în ceea ce privește culorile. Sezonul cald din acest an va fi cât se poate de colorat, proaspăt, dar cu o tentă misterioasă.
Nuanțe precum verdele Greenery, desemnată culoarea anului de institutul Pantone, vin să ne aducă un suflu de prospețime, ajutându-ne să ne reconectăm cu natura. De altfel, numeroase culori în tendință pentru acest an par să fie inspirate din natură, de la culorile florilor, ale pietrelor prețioase, al frunzelor sau ale apelor limpezi. Descoperă care sunt principalele tendințe în materie de culoare pentru sezonul primăvară - vară 2017:

Foto: fashionisers.com

Violet delicat și mov electric

Aceste două nuanțe de mov, inspirate parcă de frumusețea irișilor, te ajută să realizezi ținute de seară misterioase și elegante, dar sunt potrivite și pentru stilurile casual. Se asortează perfect cu galbenul primrose, o altă culoare aflată în tendințe.

Verde Kale

Este o nuanță închisă de verde, care amintește de verdele kaki. Deși pare mai degrabă potrivită pentru toamnă, se pare că verdele kale este o tendință majoră a sezonului primăvară-vară 2017.

Verde Greenery

Greenery a fost desemnată culoarea anului 2017 de către specialiștii Institutului Pantone, astfel că vom vedea des această nuanță proaspătă de verde în ținutele pentru primăvară-vară.

Roz pudrat

Nuanțele delicate de roz sunt ideale pentru ținute feminine și diafane. Arată uimitor sub forma unor rochii vaporoase de primăvară sau vară

Roz Yarrow

O altă variantă de roz pe care să o incluzi în ținutele tale de primăvară-vară. Este îndrăzneață, feminină și a fost folosită intens de-a lungul anilor în industria cosmetică. Găsești foarte ușor un ruj care să se asorteze perfect cu o rochie în această nuanță. 

Roșu flacără

O combinație între roșul intens și oranj, această culoare în tendințe te va ajuta să atragi toate privirile și să te simți foarte sexy în pielea ta. Este potrivită pentru rochiile de seară la evenimentele la care vrei să atragi toate privirile.

Roșu pasional

Roșul clasic, intens, cu o tentă misterioasă, se numără de asemenea printre culorile în tendință ale sezonului primăvară-vară 2017. Dacă nu ai nicio piesă vestimentară în această culoare, acum este momentul să-ți achiziționezi cel puțin una.

Albastru Niagara

Această nuanță de albastru amintește de culoarea clasică a denimului. Este foarte ușor de integrat în ținutele sezonului următor, fiind o nuanță versatilă.

Bej Hazelnut

Este o culoare atât de versatilă încât ai nevoie de cel puțin o piesă vestimentară în această nuanță. O poți purta în absolut orice combinație, fiind un ton de bază ușor de asortat.

Galben Primrose

Un galben intens și luminos, ce se asortează de minune cu zilele senine de primăvară și vară. Este perfect și pentru ținutele de seară, o rochie vaporoasă în această nuanță va atrage fără îndoială toate privirile.

Argintiu

Materialele textile cu o tentă metalizată de argintiu sunt în vogă pentru primăvara 2017. Vei străluci dacă alegi o rochie de seară argintie pentru un eveniment special, dar poți include această culoare în ținutele tale de zi sub forma accesoriilor.

Bleu Aqua

Nuanța albastru Serenity, desemnată anul trecut drept culoarea anului, alături de roz quartz, a fost înlocuită în 2017 cu una asemănătoare, care poartă denumirea Aqua. Este o culoare ideală pentru a fi purtată în zilele fierbinți de vară.

Alb pur

Albul pur este o altă tendință importantă pentru moda sezonului următor. Designerii de talie internațională l-au folosit în special pentru materiale feminine precum dantelă, mătase sau saten.

Albastru Lapis

Inspirat de culoarea pietrei prețioase numite lapis lazuli, această nuanță de albastru este intensă, misterioasă și puternică, fiind alegerea ideală pentru ținutele tale atunci când vrei să fii în centrul atenției.

MAI MULT DESPRE: tendinte, culori, stil, moda