Barometrul tendintelor la inceputul noului an

Euforia specifica Sarbatorilor de iarna probabil ca este inca de actualitate, desi acestea au trecut, facand loc unui nou an. Ei bine, daca tot a venit vorba de "facut loc", ar trebui sa iti inspectezi putin garderoba. Unele piese vestimentare se inscriu inca in tendinte, altele tocmai au aparut pe catwalk (in concluzie, n-ar trebui sa-ti lipseasca), iar la unele ar cam trebui sa renunti.

Adoram... bijuteriile masive si pretioase

Oare cum altfel ti-ai putea conferi un plus de culoare si voiosie in aceste luni reci si, uneori, mohorate, de iarna? Da, acesta este raspunsul: completeaza-ti accesoriile cu bijuterii masive, din pietre pretioase. Din punctul acesta de vedere, nu exista restrictii: smaralde, ametiste, rubine - in general poti alege orice. Tine cont insa si de restul garderobei tale, pentru ca vestimentatia si pietrele ar trebui sa se asorteze din punct de vedere cromatic. Bineinteles, daca te imbraci in negru, nu mai este cazul sa te preocupe acest aspect...

Iubim... pantofii cu "brose" stralucitoare

Acestia au fost foarte moderni in urma cu mult timp si acum fac parte dintre accesoriile care au revenit in forta pe catwalk - toti marii designeri recurg la aceste modele. Prin urmare, nu ne mai putem imagina o tinuta de seara fara o pereche de pantofi eleganti, din catifea, satin sau piele intoarsa, impodobiti cu o brosa sclipitoare. Este obligatoriu ca aceasta sa se asorteze cu restul accesoriilor si cu rochia. Vei arata - si te vei simti - ca o printesa!

Ne plac... palariile

Parafrazandu-l pe Hamlet, ne-am putea intreba filozofic: "A purta sau a nu purta palarie? Aceasta este intrebarea". Intr-adevar, in cazul palariilor nu este vorba neaparat despre tendinte (pentru ca sunt niste accesorii inca moderne), ci de preferintele fiecareia dintre noi. Au doua avantaje, de care este bine sa tii cont daca te afli in dilema: in anotimpul rece, nu risti sa ai dureri de cap pentru ca mentin constanta temperatura scalpului si, cum sunt disponibile intr-o multime de stiluri, forme si culori, ai toate sansele sa gasesti modelul care ti se potriveste cel mai bine.

Ramas bun... manecilor scurte

Nu spun ca la vara, cand temperaturile vor depasi treizeci de grade, va trebui sa suporti cine stie ce bluze cu maneci lungi - chiar daca sunt din materiale usoare si vaporoase, cred ca ar fi imposibil. Dar noi vorbim despre tendintele sezonului rece, iar in cazul acesta manecile scurte ies de pe scena. De ce? Tu iti poti inchipui ceva mai enervant decat un top simpatic, dintr-un material calduros, intr-o culoare vie si agreabila - dar tremuri de frig, pentru ca are maneci scurte, sau esti nevoita sa-ti pui inca un pulover? Da, m-am gandit ca acesta e raspunsul tau. Chiar e enervant.

Adio... "pernutelor" pentru umeri

Aceste "fosile" vestimentare au fost moderne in anii '80. Dar au trecut aproape trei decenii de atunci, si nu stiu de ce unii designeri - e drept ca nu foarte multi si nici foarte cunoscuti - au avut ideea de a le readuce in prim plan. Sunt incomode si, daca imbraci o astfel de haina, umerii tai vor parea cel putin dubli. Chiar vrei sa semeni cu o campioana mondiala la culturism?

Ne-am plictisit de negru!

Bine, stiu ca a revenit in forta pe catwalk in acest sezon. Are avantajele lui - te face sa pari mai slaba, este foarte usor de asortat, potrivit in orice ocazie si te scuteste partial de grija accesoriilor. Dar poate fi atat de plictisitor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod