9 greșeli vestimentare care pot distruge orice ținută de vară

Lunile de vară ne permit să arătăm grozav cu foarte puțin efort. Cel mai important lucru este să nu faci mici greșeli, care pot strica chiar și cea mai bine gândită ținută.
Se pare că este foarte ușor să ieși afară vară purtând ceva lejer. Cu o rochie vaporoasă poți să ieși și la magazinul din colț, dar și la o petrecere sofisticată. Totul ține de detalii!

9 greșeli vestimentare care pot distruge orice ținută de vară:


Haine transparente


Hainele transparente arată bine doar la plajă și nici pe departe la birou sau la o ieșire de zi în oraș. Singura excepție ar putea fi o bluză transparentă și un sutien frumos cu ceva subtil brodat pentru o ieșire de seară.

Lenjerie intimă


Tricourile, cămășile albe, spatele deschis și denimul ușor necesită cea mai puțin vizibilă lenjerie de corp. Opțiunea ideală este un sutien fără cusături într-o culoare nud.
Cel mai important lucru este să găsești tipul potrivit de sutien, astfel încât bretelele să nu fie vizibile sub haine. Și da, curelele din silicon sunt urâte.

Șlapi


Dacă nu mergi la plajă, ar trebui să uiți de șlapii tăi preferați. Dacă codul vestimentar la birou îți permite, poți purta sandale din piele, mocasini sau espadrile.

Și cea mai importantă regulă: pantofii deschiși sunt ok doar cu o pedichiură perfectă. Nu există altă opțiune.

Colanți


Colanții sunt o bătaie de cap pentru oricine lucrează într-un birou. Cei care lucrează în locuri cu coduri vestimentare mai relaxate ar trebui să uite de colanți pe timp de vară.
Rochiile de vară și sandalele cu colanți sunt nepotrivite și arată groaznic.

Decolteu și fustă mini


Oricât de cald ar fi, ar trebui să îți amintești că fie picioarele, fie decolteul pot fi expuse, dar nu ambele. Această regulă nu trebuie încălcată niciodată, chiar și atunci când este cald și vrei să îți acoperi corpul cât mai puțin.

Haine strâmte


Hainele strâmte vara pot fi motivul pentru care te supraîncălzești din cauza lipsei de circulație a aerului. Acest tip de ținută dezvăluie și axilele transpirate de la căldură, dar și toate defectele corpului tău. Dacă nu vrei să simți "efectul de saună", ar trebui să spui "nu" hainelor strâmte.
Și vestea bună este că hainele oversize sunt din nou la modă.

Haine nepotrivite


Chiar dacă termometrul arată temperaturi foarte mari, nu uita de codul vestimentar. Pantalonii scurți și fustele lungi sunt mai bune pentru weekend. Pentru zilele obișnuite de lucru este mai indicat să alegi îmbrăcăminte clasică, mai ușoară și din țesături naturale.

Machiaj strălucitor și parfum


Când vine vara, nu ar trebui să îți reconsideri doar îmbrăcămintea, ci și alegerea machiajului. Înlocuiește corectorul gros cu o cremă BB ușoară și eyelinerul negru cu maro.

De asemenea, dacă este foarte cald afară, nu folosi deloc parfum.
Un deodorant și un gel de duș te vor face să te simți suficient de bine și să mirosi bine oriunde te duci.

Accesorii negre


Oamenii nu poartă de obicei haine negre pe vreme caldă, dar uită adesea de pantofi și genți. Și chiar dacă de obicei arată foarte frumos, accesoriile negre pot arăta foarte ciudat cu rochii și fuste de vară.




Sursă: brightside/ ericaballstyle/ today
Foto: depositphotos
25 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod