In zilele noastre, Valetine’s Day s-a transformat intr-o mare sarbatoare comerciala, in care indragostitii isi fac declaratii, surprize si cadouri care mai de care mai romantice. Odata cu acest curent s-a nascut si Anti-Valentine’s Day, demarat de acei tineri pragmatici si rebeli care considera ca aceasta zi este prea “siropoasa” pentru gustul lor. Nu vorbim de baieti, ci si de fete care au adoptat stilul street-style: jeansi skinny, cu camasi legate in brau, tricouri cu mesaje, jachete din piele sau hanorace cu insigne, ghiozdane si mai ales pantofi Vans!
Ce poate accesoriza mai bine o tinuta urbana decat o pereche de incaltari sport cu aspect unisex?! U Mid Skool, Autehntic CA, Authentic Hi-True, M Milton, Leather Snake, U Authentic Red, U Authentic Lo Pro, U Old Skool sunt shoesi dupa care “ti se vor aprinde calcaiele”… unde mai pui ca sunt si la reduceri, disponibili in concept-storeul Vans si Afi Palace Cotroceni?!
Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans este o forta globala in industria de action sport. Brand-ul este preferatul adolescentilor din intreaga lume, dar si a practicantilor de skate, snowboard si BMX in privinta incaltamintei, imbracamintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare casual. Este vorba despre acei oameni indrazneti si liberi, din orasele moderne, care reusesc sa sfarame lanturile conventiei, prin sfidarea normelor citadine, transformand orasul intr-un teren de joaca urias.
Pantofi dupa care ti se vor incinge calcaiele!
Stiai ca numele „Valentin” provine din verbul latin „valere” care inseamna „a fi puternic”? Sfantul Valentin a fost un vestit medic din Roma in perioada Imparatului Claudiu al II-lea, cel care le-a interzis soldatilor sa se casatoreasca fiindca nu mai dadeau randament in batalii. Dar, sub binecuvantarea Sf. Valentin, tinerii se casatoreau in secret, iar in Roma antica, pe 14 februarie era sarbatoarea Lupercalia in onoarea a doi zei romani, Juno si Pan. Se obisnuieste ca de Valentine’s Day indragostitii sa isi trimita mesaje de iubire prin intermediul unor felicitari speciale cu dedicatii numite «valentine», dar ideea a aparut in 1780, in Germania, unde cartile postale erau numite “cartile prieteniei”.
Posteaza comentariu