Colectia de toamna-iarna 2014-2015 Le Rêve du Michou, inspirata din creatia lui Charles James

Le Rêve du Michou este despre materializarea unui vis... un vis despre frumusete si eleganta, o eleganta delicata si versatila. Eleganta care vine din interior si care este pusa in evident in mod natural de hainele pe care le purtam.
Le Rêve du Michou este despre feminitatea sumata si despre a trai viata din plin.Este despre femei puternice, care isi pun in valoarefeminitatea,  se bucura de ea  si o exprima prin hainelepe care le poarta.

Le Rêve du Michou este despre bucurie, bucuria care vine din hainele pe care le iubesti. Este despre haine create cu dragoste, despre haine care pot constitui vocabularul nostru vizual. Este despre povesti fericite spuse in fiecare zi de hainele pe care le purtam.

Motto-ul: Tinuta potrivita valoreaza cat o mie de cuvinte!Alege hainele potrivite si ele vor vorbi pentru tine! Vorbeste, asadar, despre FRUMUSETE, despre BUCURIE si despre ELEGANTA, purtand Le Rêve du Michou!

Colectia de toamna-iarna 2014-2015 Le Rêve du Michou, inspirata din creatia lui Charles James, defineste de fapt femeia din viziunea noastra: feminitatea, eleganta naturala si discreta, bucuria deplina, sunt cuvintele cheie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod