Idei de cadouri pentru EL!

Dragele mele, miercuri vă spuneam care ar cadourile ideale, din punctul meu de vedere, atunci când vă propuneţi să le faceţi prietenelor, colegelor sau rudelor voastre o bucurie în luna

Dragele mele, miercuri vă spuneam care ar cadourile ideale, din punctul meu de vedere, atunci când vă propuneţi să le faceţi prietenelor, colegelor sau rudelor voastre o bucurie în luna cadourilor. Azi, continuăm cu idei de cadouri pentru EL!

Cadoul perfect, din punctul meu de vedere, in cazul in care dispui de un buget mare, ar fi o pereche de butoni de la Miles, un fular din casmir LV sau o pereche de mănuşi din piele Hugo Boss sau LV, cele de la LV fiind în set cu un fes de iarnă foarte chic.

Nici cu un halat de baie de la Grigio Perla împreună cu  parfumul Touch sau Hedo nu poţi da greş!

Deasemenea, o pereche de ochelari de soare de la Dita, un portofel sau un stilou Montblanc, o cămaşă Dolce&Gabbana Gold sau o vestă din lână D&G ar fi potrivite cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi vă asigur că vor fi cadouri apreciate. Însă, atunci când bugetul este limitat, aceleaşi variante de produsese pot achiziţiona  şi de la magazine precum Massimo Dutti, Zara, Pull &Bear, H&M, Rayban, etc la preţuri mult mai accesibile.

Să nu uităm însă şi de partea electronică pe care majoritatea bărbaţilor o adoră, de la computere, iPad-uriiPhone-uri până la sutele de gageturi care au apărut pe piaţă în ultimii ani, sunt convinsă că veţi găsi ceva care să se potrivească persoanei respective!

Mirela Stelea Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod