Ghid de stil pentru sezonul de iarnă 2011-2012 (Partea 1)

Dragele mele, sunt frecvent întrebată ce se va purta în sezonul următor, ce este bine să îmbraci astfel încât să fii în tendinţe şi să nu dai startul discuţiilor atunci când îţi faci

Dragele mele, sunt frecvent întrebată ce se va purta în sezonul următor, ce este bine să îmbraci astfel încât să fii în tendinţe şi să nu dai startul discuţiilor atunci când îţi faci apariţia la un eveniment, la serviciu şi chiar pe stradă. În lumea fashion, părerile sunt împărţite, însă, din punctul meu de vedere, susţinut de direcţiile date de marii designeri internaţionali, în lunile următoare este bine să ţineţi cont de următoarele must-have-uri. Azi, primele cinci ponturi.

Restul... vineri.

1. Una dintre culorile principale de pe catwalk în acest sezon este AURIUL, de la cămăşi cu fir lame până la sacouri, rochii sau pantaloni. Îl recomand în combinaţie cu negru pentru o ţinută excepţională cu care veţi atrage în mod sigur atenţia! Accesoriile în această nuanţă, începând cu coliere, curele, genţi, nu trebuie să vă lipsescă din garderobă!
Recomandare: rochii în culori metalizate de la Dolce&Gabbana.

2. CUTELE s-au purtat şi în sezonul de primăvară vară şi continuă să se poarte şi în sezonul rece.

Cu alte cuvinte, le putem considera piese vestimentare hot pentru orice anotimp. Fustele maxi şi mini sau rochiile maxi cu cute sunt un must have pentru acest sezon. Recomandare: Jason Wu, Phillip Lim, H&M, Martin Grant

3. În această toamnă, ANII ‘70 sunt din nou în prim plan iar acest lucru mă bucură nespus pentru că este unul dintre stilurile mele preferate. Pantalonii evazaţi din tweed, sacourile, pălăriile, genţile de tip ghiozdan folosite în diverse combinaţii şi culori alcătuiesc ţinute fabuloase!.

Recomandare: Alexander Wang, Zara, H&M

4. MIXUL DE TEXTURI - pentru că moda înseamnă a te distra şi a încerca lucruri noi, recomand ca doamnele şi domnişoarele să aibă mai mult curaj şi să încerce diverse combinaţii cum ar fi de exemplu, blana cu imprimeu de piele de şarpe , sau cu piele, lână sau angora. Aş putea spune că este un stil mai pretenţios dar face o ţinută mult mai interesantă, chiar spectaculoasă!. Recomandare: Oscar de la Renta, Michael Kors

5. În acest sezon de iarna 2011, totul  înseamnă CULOARE! În general, oamenii cred că acele culori tari se poartă numai primăvara şi vara dar în acest sezon continuă să fie unul dintre cele mai în vogă trenduri.

Fie că vorbim despre o rochie, un pardesiu sau o bluză, purtaţi-le cu încredere în culori tari cum ar fi: roşu, albastru, verde,  portocaliu, etc..
Recomandari: Chloe, Proenta Schouler, H&M



mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod