Dubai-ul, emiratul modei construit pe milioane de visuri

Dubaiul, locul cu cea mai înaltă clădire din lume, cu cele mai spațioase centre comerciale și cele mai spectaculoase curse de cai, este emiratul construit pe milioane de visuri și pe inovație.

Dubaiul, locul cu cea mai înaltă clădire din lume, cu cele mai spațioase centre comerciale și cele mai spectaculoase curse de cai, este emiratul construit pe milioane de visuri și pe inovație. De-a lungul timpului, cei mai renumiți designeri au transformat Dubaiul într-una din cele mai cunoscute capitale ale modei din întreaga lume.

În această toamnă am trăit una dintre cele mai frumoase experiențe ale carierei mele de fashion designer de până acum: participarea la acest festival de modă, Dubai Fashion Week.  Acolo am avut plăcuta surpriză să constat succesul de care s-a bucurat colecția mea, mai ales că piesa vestimentară aleasă pentru deschiderea festivalului a fost o salopetă oranj-fucsia, creată de mine.

Nu pot descrie în cuvinte bucuria imensă pe care am avut-o când mi-am văzut salopeta purtată de un model internațional, pe un armăsar alb, printre dune de nisip.

Am avut, la Dubai, privilegiul de a cunoaște buyeri din toata lumea, care s-au aratat interesați de portofoliul meu. Apogeul a fost atins atunci când, imediat dupa încheierea festivalului, am aparut pe site-ul celebrei publicații Vogue Italia, o realizare la care am visat dintotdeauna.  Am muncit foarte mult pentru ca toate acestea să se întample, am avut alaturi sprijinul PR-ilor mei, Sorin Duțoiu și Christian Stan,  dar și norocul ca organizatorii evenimentului să fie cu adevărat profesioniști, pregătiti să-mi facă munca mai ușoară, să întâlnesc o mobilizare de forțe incredibilă!

Pentru deschiderea festivalului, au pregătit un decor de vis care te ducea cu gândul la povestea Seherezadei din cele 1001 de nopti, cu dune de nisip printre care au defilat modelele, purtând fiecare câte o ținută reprezentativă a fiecărui designer participant.  Iar calul pur sange arab în șaua căruia a strălucit manechinul purtând o salopetă din mătase naturală fucsia cu portocaliu din colecia 'Loose' by Mirela Stelea a fost atracția serii.

Deasemenea,  top modelele internaționale care au fost alocate show-ului meu au avut meritul lor prin faptul ca au prezentat colecția într-o manieră deosebită și au știut cum să evidențieze ținutele purtate și cum să atragă atenția asupra detaliilor.

Am cunoscut într-o săptămână oameni deosebiți și talentați de toate naționalitățile, cu care am făcut schimb de opinii, pe care i-am ascultat cu multă plăcere și de la care am învățat foarte multe lucruri.

Luma modei în Orientul Mijlociu este cu totul alta decât cea din Vestul Europei. Am observat o atenție deosebită asupra confortului vestimentațiilor și a materialului din care sunt acestea fabricate. Publicul care ia parte la acest festival adoră culoarea, mătasea fină, luminozitatea și nu ezită să cumpere pe loc daca îi place cu adevărat ceva. Sunt oameni la care respectul este cuvântul de lege.

Întorcându-mă în România, am adus cu mine o parte din energia și vibrația acestui loc, și cel mai important, atitudinea de învingătoare pe care am adoptat-o și care mă face să fiu de neoprit în drumul meu spre a-mi atinge visurile. În următorul editorial, vă voi divulga care au fost tendințele următorului sezon de la Dubai Fashion Week!

Mirela Stelea – Dreams Come True – www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucuresti.

Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod