Care sunt tendințele în modă primăvară-vară 2012

Dragele mele, Vă propun în această săptămână să vedem împreună care sunt trendurile pentru sezonul de primăvară-vară 2012, care sunt preferințele designerilor în materie de culori

Dragele mele,

Vă propun în această săptămână să vedem împreună care sunt trendurile pentru sezonul de primăvară-vară 2012, care sunt preferințele designerilor în materie de culori și texturi și ce noutăți apar. Dacă anul trecut materialele metalizate, cele fluide, culorile tari, combinațiile de black&white, imprimeurile florale, roșul, au fost în mare vogă, se pare că designerii își mențin aceste propuneri și în 2012. Mai adaugă, însă, culorile nude, dantela, animal print-ul, iar suprapunerile, formele structurale, tăieturile simple și asimetriile sunt în prim plan.

De exemplu, în colecția Celine, una dintre piesele vestimentare principale propuse sunt pantalonii evazați și topurile tip empire, evazate sub bust, în croială asimetrică.

În colecția de primăvară-vară a lui Dries Van Noten, accentul este pus pe volum. Designerul propune rochii, jachete și pantaloni scurți respectând acest croi, iar imprimeurile florale și cele exotice se regăsesc în majoritatea pieselor.  Jason Wu propune o formă de asimetrie care aduce multe plusuri și care este un must al acestui sezon, croiala scurtă în față și lungă în spate, care îți pune în evidență picioarele.

Așa că, dragele mele, fie că mizați pe rochii vaporoase nude, sau cu diverse imprimeuri, sacouri imprimate, ținute din texturi metalizate, culori vibrante sau nuanțe de roșu-alb, nu veți da greș și cu siguranță vă veți menține în trendurile anului 2012.  Eu vă recomand cu multă căldură să încercați să fiți cât mai feminine, să țineți cont de ceea ce vă avantajează.

în primul rând, și sa va creați un stil vestimentar propriu, specific personalității voastre.

Ne reîntâlnim săptămâna viitoare! Cu bine!

Mirela SteleaDreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod