O prințesă model: Olympia a Greciei este imaginea noii colecții de genți Louis Vuitton

Casa de modă Louis Vuitton a desemnat-o pe Prințesa Olympia a Greciei și Danemarcei drept imaginea noii colecții de poșete The Capucines.
Modelul în vârstă de 24 de ani a călătorit la Paris pentru a realiza ședința foto alături de celebrul fotograf de modă Mikael Jansson. Ea a prezentat poșetele în nuanțe de verde oliv, verde smarald și bleumarin din cea mai nouă colecție a casei de modă.

Stilistul Isabelle Kountoure a pus în evidență și piese vestimentere emblematice pentru acest sezon ale brandului de lux, precum trenciuri, bocanci de tip combat și fuste cu croială de tip A.
Machiajul a fost realizat de makeup artista Hannah Murray, iar coafura a fost creată de hairstilistul Marc lopez.

Colecția Capucines, numită după primul magazin Louis Vuitton deschis în 1854 în Paris, pe strada Neuve-des-Capucines, este reinventată în fiecare sezon. În acest sezon, piesele Capucines sunt reimaginate în culori noi, având inițialele LV realizate din perle și sidef Abalon.
„Louis Vuitton a ales eleganța tinerei membre a familiei regale pentru a exemplifica noul stil Capucines în Orașul Luminilor. Esența șicului franțuzesc, designul geometric și semnătura specifică reprezintă perfect acel savoir-faire al casei de modă”, se arată într-un comunicat al celebrului brand parizian.

Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei este un model american care face parte din Familia Regală a Greciei.
Este primul copil și singura fiică a lui Pavlos, Prințul Greciei, și a soției sale, Marie-Chantal Miller.

Bunicii săi paterni sunt Regele Constantin al II-lea al Greciei și Anne-Marie a Danemarcei, care au fost ultimii monarhi ai Greciei. Maria-Olympia este înrudită și cu membrii Familiei Regale a României - Regina Elena, mama Regelui Mihai, a fost sora Regelui Constantin I al Greciei.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă