Video. O fetiță în scutec cântă adorabil o melodie pentru mama ei

Într-o atmosferă plină de voie bună, vitalitate și fericire, fetița în scutec cântă extrem de original melodia "You’re My Sunshine".

Pe măsură ce bebelușii cresc, ei încearcă să imite toate lucrurile pe care le observă în jurul lor. Acesta este și cazul micuței Hadley, care a creat o versiune drăguță a cântecului country "You’re My Sunshine".

Imaginați-vă că vă uitați la acei oameni mici care nu pot să meargă sau să vorbească corect, cântând ca un rockstar


Mama lui Hadley, Karsen Roberson, a postat videoclipul fiicei ei mici, care a devenit rapid viral, strângând pete 16 milioane de vizualizări și 2,3 milioane de aprecieri.

Cântând la o chitară aproape la fel de înaltă ca ea, Hadley a interpretat cântecul country cu vocea ei adorabilă de copil.

După ce fetița a cântat versurile "Tu ești soarele meu, singurul meu soare.
Mă faci fericit", copilul a decis să amplifice puțin. "Puțin mai repede", a țipat ea și a început să cânte aceleași versuri mult mai tare.

Purtând nimic altceva decât un scutec, scuturându-și trupul minuscul pe ritm și pronunțând "Sunshine" ca "Sancha" în limba ei de copil mic.

De asemenea, ea încerca să mărească tempo-ul melodiei la mijloc, ca un star rock care dă foc scenei cu energia sa.

Popularitatea fetiței în scutec a crescut peste noapte


Micuța a dat totul pentru a oferi o performanță genială care a furat inimile a milioane de oameni pe internet.
Și "cariera" ei nu se oprește aici, deoarece alte prestații ale sale au fost postate ulterior pe paginile oficiale ale părinților, însă niciunul nu s-a ridicat la înălțimea acestuia.

Cu siguranță părinții săi sunt extrem de mândri, în special când citesc comentariile pline de admirație și complimente pe care le-au primit la postarea cu pricina.



Sursă: scoop.upworthy.com
Foto: captură TikTok @karsennroberson
Video: Facebook Karen & Roberson
18 Septembrie 2024