Cât de compatibile sunt cele mai noi cupluri de vedete? Vezi în ce zodii sunt!

Anul 2012 s-a încheiat cu multe despărţiri, divorţuri şi scandaluri sentimentale. Unul dintre cele mai proaspete mariaje, cel dintre Teo Trandafir şi Constantin Iosef, s-a încheiat după numai

Anul 2012 s-a încheiat cu multe despărţiri, divorţuri şi scandaluri sentimentale. Unul dintre cele mai proaspete mariaje, cel dintre Teo Trandafir şi Constantin Iosef, s-a încheiat după numai şase luni de la căsătorie. Dar aşa cum se spune, viaţa merge mai departe, iar în timp ce unii trec prin momentele dificile ale despărţirii, alţii tocmai ce se îndrăgostesc şi sunt în culmea fericirii.

Printre aceştia se numără câteva cupluri formate din persoane celebre, atât de la noi din ţară, cât şi din afară. Iată care sunt şi ce şanse au să formeze cupluri stabile, din punct de vedere al compatibilităţii astrologice.

Andreea Raicu şi Horia Tecău
Frumoasa prezentatoare TV, născută în zodia Racului, a găsit în sfârşit o persoană care i se potriveşte din punct de vedere astral.

Tenismanul Horia Tecău, născut în zodia Capricornului, pare să fie stabilitatea de care vedeta are nevoie. Racul şi Capricornul sunt semne opuse, cardinale, ce reprezintă foarte bine sintagma contrastelor care se atrag. Nativii din Rac sunt sensibili, sentimentali, familişti, dar cu toate astea firi cât se poate de practice, iar cei din Capricorn sunt persoane pragmatice, serioase, muncitoare şi stabile. Se poate spune că cei doi au mari şanse să se îndrepte cu paşi repezi către o căsătorie. Iar pentru că din iunie 2013 Jupiter, planeta norocului, va intra în semnul Racului, Andreea Raicu se poate aştepta la tot ce este mai bun în dragoste şi nu numai!

Ştefan Stan şi Andreea Mantea
Un alt cuplu format din combinaţia elementelor Apă şi Pământ, Andreea Mantea, din zodia Fecioarei, şi câştigătorul primei ediţii Vocea României, Ştefan Stan, din zodia Racului, par să formeze un cuplu frumos, cu mari şanse de reuşită.

Racul şi Fecioara sunt semne compatibile, care combină sensibilitatea şi firea artistică a semnului de apă (Racul)  cu pragmatismul şi stabilitatea semnului de pământ (Fecioara).

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea
Celebrul actor Gerard Butler pare iremediabil îndrăgostit de frumoasa Mădălina Ghenea, pe care ar fi cerut-o deja în căsătorie. Şi nu este de mirare că există o astfel de atracţie pasională între cei doi. Mădălina, născută în zodia Leului, este atrasă de succesul şi carisma actorului scoţian, născut în semnul Scorpionului. Compatibilitatea dintre cele două semne este bună, cu condiţia să-şi păstreze pasiunea şi după primele flăcări ale iubirii şi să transforme fluturii din stomac într-o relaţie stabilă şi de durată.

Kim Kardashian şi Kanye West
Implicată în numeroase scandaluri, reale sau nu, Kim Kardashian a devenit rapid un star internaţional, fără să demonstreze că ar avea un talent anume.

Vedeta pare că şi-a găsit fericirea alături de rapperul american Kanye West, cu care va avea în curând şi un copil. Compatibilitatea dintre cei doi este foarte bună, ambii fiind născuţi în semne de aer: Kim în zodia Balanţei, iar Kanye în zodia Gemeni.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod