Modul în care se comportă fiecare zodie atunci când relația devine serioasă

Atunci când o relație devine serioasă, unele zodii se sperie, pe când altele nu își mai încap în piele de bucurie. Află cum stă fiecare zodie la acest capitol!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cand nativul din Berbec este implicat intr-o relatie de termen lung, devine pasional si romantic dar uneori, are tendinta de a arde anumite etape. Sunt atat de dornici sa inceapa ceva serios, incat devin impulsivi si actioneaza fara sa gandeasca.

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

De cele mai multe ori, nu tii cont de punctul de vedere al partenerului, de aceea ai nevoie sa inveti sa renunti la egoism si sa iti faci timp pentru nevoile celuilalt.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Intotdeauna te-ai temut de relatiile serioase si atunci cand constati ca partenerul tau investeste multe sentimente, nu mai stii cum sa faci ca sa dai bir cu fugitii. Pentru tine, partenerul ideal este amuzant si creativ, dar in acelasi timp sigur pe sine. Pentru ca aceasta combinatie este greu de gasit, de cele mai multe ori te multumesti cu relatii de scurta durata!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dintre toate semnele zodiacale, tu esti cel mai capabil sa oferi dragoste adevarata si romantism, asa ca pentru tine nu este deloc greu sa incepi o relatie noua de iubire. Totusi, pentru ca experimentezi emotiile la un nivel foarte intens, ai tendinta de a deveni foarte posesiv cu partenerul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iei lucrurile in serios de prea multe ori. Cu toate acestea, in privinta relatiei amoroase, esti destul de superficial/a si din aceasta cauza, esti ranit/a destul de usor. Ar trebui sa ai mai multa incredere in propria persoana, mai ales daca incepi o noua relatie de iubire!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Traiesti cu falsa impresie ca ii poti repara pe ceilalti dar in realitate, tu esti cel/cea care are nevoie de ajutor. Pentru ca esti o persoana orientata spre rezolvarea problemelor, ai tendinta de a deveni excesiv de critic/a, iar partenerul tau trebuie sa inteleaga ca e necesar sa faca un pas inapoi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanta va fi mereu incantat sa aiba o relatie de durata si din acest motiv, are tendinta sa se piarda cu firea si sa renunte la ratiune. Cu toate acestea, va fi mereu pacifist si bland, si isi va orienta comportamentul pentru rezolvarea nevoilor celuilalt!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Oricat de mult ti-ar placea sa fii afectuos si iubitor, iti este destul de greu sa ai incredere in ceilalti. Iti doresti sa vezi partea plina a paharului, dar de cele mai multe ori, reusesti fix contrariul. Trebuie sa te schimbi urgent!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te vei obisnui foarte greu cu o relatie noua pentru ca pretuiesti foarte mult libertatea si spatiul personal. Cu toate acestea, ramai fidel/a ideii de angajament intr-o relatie si de aceea, tinzi sa fii excesiv de sincer, uneori.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Desi esti o persoana practica si muncitoare, in mod ironic, nu multe persoane par sa pretuiasca aceste calitati. De aceea, este destul de greu sa te apropii de cineva. In mod evident, atunci cand lucrurile vor deveni serioase, trebuie sa actionezi cu deosebita grija pentru a nu o lua de la capat!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Adori sa visezi si de multe ori, te pierzi in gandurile tale interminabile. Prin felul tau de a fi poti fi catalogat drept timid/a si nesigur/a, dar de fapt tu stii foarte bine ce iti doresti: o relatie stabila, in care sa se puna pret pe libertatea personala si pe sinceritate!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Esti o persoana care se descurca foarte bine singur/a, dar cu toate acestea nu te temi deloc de o relatie pe termen lung, mai ales daca si partenerul tau se aseamana cu tine in comportament. Nu uita sa te gandesti si la nevoile celuilalt si sa incerci sa renunti la egoism!
13 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod