Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 01 - 07 august.

Leu (22 iulie - 22 august)

Se pare că munca este prea obositoare în această săptămână. Te-ai săturat de aceeaşi rutină în fiecare zi. Din nefericire, se pare că această situaţie nu se va schimba prea curând. De aceea, vei fi nevoită să cauţi şi să găseşti împlinirea în afara jobului. O excursie alături de prieteni te va stimula sau te poţi relaxa făcând cumpărături într-un oraş apropiat. Poţi găsi chiar unele cărţi de colecţie, muzică sau opere de artă. Lucrurile aceste vor fi adevărate chilipiruri pe care le poţi vinde mai târziu având un profit considerabil.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Se pare că nu ai niciun pic de timp pentru ceva atât de frivol precum activităţile creative. Dacă nu îţi vei face loc şi pentru preocupări artistice, te vei simţi acaparată de toate responsabilităţile, atât profesionale cât şi cele casnice. Ai fost binecuvântată cu o imaginaţie de invidiat. Dacă nu te vei concentra asupra unei direcţii care să-ţi aducă satisfacţii, viaţa pentru tine va deveni foarte dificilă. Reevaluează-ţi priorităţile. Responsabilitatea este importantă, dar nu ar trebui să-ţi îndeplineşti obligaţiile în detrimentul propriei fericiri. Păstrează puţin timp şi pentru tine, chiar daca este vorba doar de o oră sau două.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ţi-ai terminat toate activităţile casnice, nu mai încerca să te implici în viaţa celorlaţi. Este bine ca din când în când să-i ajuţi cu sfaturi, dar dacă vei mai continua să încerci să le organizezi viaţa, nu vei face altceva decât să-i calci pe nervi. Dacă unul dintre copiii tăi are o atitudine rebelă, încearcă să vezi lucrurile din punctul său de vedere. Dacă se simte sătul până-n gât, plictisit şi nu mai poate aştepta până plecaţi undeva, ar trebui să-ţi pui mintea la contribuţie şi să găseşti diverse activităţi plăcute pe care să le faceţi împreună. Poate că are nevoie de mai multă atenţie din partea ta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Atitudinea ta secretoasă poate sta în calea unei relaţii. Chiar dacă în trecut ţi-au fost rănite sentimentele, acest lucru nu ar trebui să te oprească să te apropii de cineva care merită dragostea şi afecţiunea ta. Renunţă puţin la prudenţă şi, în cele din urmă, vei vedea că vulnerabilităţile nu vor fi folosite împotriva ta. De fapt, ele chiar te vor ajuta să atingi un nivel de intimitate la care nu ai crezut că poţi ajunge. Nu este o săptămână bună pentru a trata cu instituţiile birocratice.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În general, nu te vei gândi prea mult la bani. Chiar acum dispui de o sumă aparent suficientă. Tentaţia de a face economii este puternică, dar este împotriva laturii tale generoase. Cea mai bună metodă de a rezolva această dilemă este să o împarţi în trei. Foloseşte o parte din bani pentru micile plăceri ale vieţii, păstrează o parte pentru vremuri grele, iar suma rămasă foloseşte-o pe ceva bun şi înţelept. Folosindu-ţi banii într-un mod echilibrat te vei simti mulţumită. Nu lăsa ca un prieten sufocant să te împiedice să-ţi asumi unele riscuri.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai grijă ca planul unei persoane dragi ţie să nu se destrame. Prietenul tău cel mai bun, iubitul sau partenerul de afaceri are câteva planuri interesante. Deşi nu corespund cu felul tău de a te distra, nu este un motiv să le tratezi cu indiferenţă. Încurajează-i şi oferă-le sprijinul de care au nevoie. Poţi fi surprinsă atunci când vei descoperi ce lucruri frumoase îţi pot oferi planurile lor. Şeful tău este foarte aspru, deci fereşte-te să trimiţi email-uri private sau să dai telefoane personale în timpul orelor de program.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Principiile tale severe nu vor face altceva decât să stea în cale fericirii tale. Trebuie să încetezi să-ţi mai spui că nu eşti îndeajuns de bună sau nu îndeajuns de inteligentă pentru anumite tipuri de activităţi profesionale. Implică-te în cât mai multe activităţi şi vezi ce se întâmplă. Dacă starea sănătăţii tale devine o problemă, încearcă să îmbunătăţeşti cu paşi mici această situaţie. Fă plimbari de câte 15 minute în fiecare zi, renunţă la alimente bogate în grăsimi şi dulciuri.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Prietenii tăi nu vor fi disponibili pentru activităţi sociale sau distracţie. Vei fi nevoită să te distrezi de una singură. Din fericire, ţi-a plăcut dintotdeauna singurătatea. Lucrul acesta este o posibilitate de a recupera filmele pierdute, cărţile pe care nu ai avut timp să le citeşti sau pentru activităţi casnice. Dacă între tine şi un vechi prieten există un conflict, fii tu aceea care face primul pas către (re)conciliere. S-ar putea să dureze câteva zile până când acesta îţi va răspunde, dar poţi rezolva această problemă, cu condiţia să ai răbdare.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Îţi este greu să separi viaţa personală de cea profesională. Munca tinde să-ţi aducă multe satisfacţii în această săptămână, deci este destul de frustrant să mergi acasă. Rudele şi persoanele apropiate nu îţi vor acorda acelaşi respect ca şi colegii de muncă. Acest lucru te va calma pentru scurt timp. Din nefericire, atitudinea ta te va conduce catre o ruptura între tine şi cei dragi. Adoptă o atitudine mai blândă şi nu uita că şi tu faci parte din echipa care înseamnă familia ta. Aşteptându-te la un tratament special vei ajunge să te simţi deprimată.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Atitudinea ta faţă de etică este destul de conservatoare. Unii cred ca eşti de modă veche. Nu este nimic de care trebuie să te ruşinezi, atâta timp cât eşti stătpâna propriilor convingeri. Doar pentru că tu ai anumite standarde, nu înseamnă că şi ceilalţi trebuie să le aibă. Cu cât vei avea mintea mai deschisă, cu atât îţi va fi mai uşor să legi noi relaţii de prietenie. De asemenea, viaţa amoroasă se va imbunătăţi. Nimeni nu îşi doreşte să-şi împartă viaţa cu o persoană nervoasă şi nerăbdătoare, iar dacă vei adopta o atitudine tolerantă vei avea numeroase satisfacţii.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Poate că ai obosit să trăieşti de la o lună la alta aşteptând ziua de salariu. Păstrându-ţi banii la o bancă va fi destul de greu pentru tine, dar va merita acest efort. Economia este ca un obicei, cu cât strângi mai mult cu atât îţi va fi mai uşor. Începe chiar acum să pui o sumă mică din veniturile tale într-un cont aducător de dobândă. În cele din urmă, vei observa că nu-ţi mai cheltui toţi banii într-o săptămână. S-ar putea să fie necesar să renunţi la achiziţionarea lucrurilor luxoase şi scumpe, dar nu definitiv, pentru că în curând vei avea propria comoară.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Comportamentul haotic al unei persoane autoritare este pe cale să strice atmosfera din familie. Trebuie să pastrezi anumite limite între viaţa personală şi cea profesională. Din fericire, prietenul tău cel mai bun sau partenerul tău de viaţă sunt plini de forţă. Contează pe sprijinul celor dragi atunci când eşti într-o situaţie dificilă. Prietenii poate că te vor invita să petreceţi împreună un sfârşit de săptămână destul de costisitor. Ar fi mai bine să rămâi acasă, economisindu-ţi astfel banii câştigaţi cu greu. Vei avea numeroase ocazii sa te răsfeţi mai târziu.

MAI MULT DESPRE: dragoste, cariera, sanatate, zodii, astre, previziuni