Horoscopul săptămânii viitoare

 Ce-ţi spun astrele pentru perioada 29 noiembrie - 5 decembrie. Descoperă cum vei sta cu dragostea, banii şi sănătatea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Va fi foarte important să ai grijă de sănătatea ta. De curând ai descoperit cum este să fii îngrădit în interior compromitându-ţi astfel starea de bine. Petrecandu-ţi cel putin o jumătate de oră în fiecare zi în aer liber îţi va da un impuls de energie uriaş. Incearcă de fiecare dată când ai timp liber sau la sfărşitul fiecărei săptămâni să te plimbi cel putin o oră prin parc. Încearcă să adopţi un regim alimentar sănătos în loc să te mulţumeşti cu alimentele de la fast-food. Acordă organismului tău respectul pe care îl merită.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Fiind în centrul atenţiei te vei simţi minunat. În ultima perioadă ai muncit fără să reuşeşti să te faci remarcată, sperând că, poate, eforturile pe care le depui le va observa totuşi cineva. Acum este perioada când vei începe să culegi roadele eforturilor depuse de tine şi vei fi încântată că ţi se recunosc calităţile de lider. Fii atentă la colegii tăi, pentru că unul dintre aceştia va încerca să-ţi fure toate meritele. Asigură-te că numele tău este înscris pe tot ceea ce ai infăptuit şi spune-le tuturor cine este responsabil pentru toate inovaţiile. Dacă cineva îţi cere o părere cinstită, fii evazivă şi nu spune ceea ce gândeşti cu adevărat.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Pe cât de mult urăşti să recunoşti, eşti în căutare unui loc sigur şi liniştit unde să te poţi ascunde de tot haosul care te înconjoară. În mod normal te poţi bucura fără să stârneşti niciun fel de necazuri. Chiar acum, eşti obosită de atâta agitaţie şi luptă şi nu-ţi doreşti decât să-ţi pui capul în poala cuiva care să te hrănească cu supă făcută în casă. Din fericire ai o mulţime de prieteni şi rude care sunt dornici să facă acest lucru pentru tine. Totuşi va trebui să le soliciţi atenţia. Lasă-ţi mândria deoparte şi cere-le ajutorul.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

În încercarea ta de a te separa de mulţime, ai devenit distantă faţă de prietenii tăi. Echilibrează-ţi relaţiile încercând să te implici mai des in diverse activităţi, împreună cu persoanele apropiate şi dragi ţie. Fii la curent cu evenimentele din viaţa lor şi fă-ţi planuri pentru viitor. Atunci când nu mai ţii cont de intenţiile sau planurile tale, ai tendinţa de a merge înainte fără nicio ţintă. Poţi primi diverse mesaje de la şeful tău, de aceea refuză să iniţiezi orice fel de proiect fără instrucţiuni scrise. În felul acesta nu vei fi învinuită dacă ceva nu iese conform planului.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Petrecându-ţi timpul liber înconjurată de oameni. Implicându-te în tot felul de activitaţi sau evaluându-ţi proprietăţile va fi foarte important pentru tine. Neglijarea lucrurilor favorite te-a facut să fii urâcioasă si obosită. Nu mai lăsa o persoană autoritară şi arogantă sa-ţi mai programeze diverse sarcini. În loc să stai până târziu şi sa faci ordine sau sa te ocupi de probleme minore, mai bine pleacă mai devreme. Dedică-ţi mai mult timp activităţilor plăcute. Unele persoane te pot critica pentru metoda ta iresponsabilă, dar fac acest lucru doar pentru că sunt invidioase. Dacă va fi nevoie să alegi intre a fi o persoană simpatică sau una fericită, alege sa fii fericită.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Eşti gata sa mişti munţii din loc şi chiar poţi face acest lucru cu puţin ajutor din partea prietenilor. În ultima vreme ai fost concentrată asupra persoanelor din jurul tău. Acest lucru a stat în calea realizării visurilor tale. Dar, atunci când auzi de un nou loc de muncă incitant, o competiţie sau o despărţire, vei vedea ca ţi se va ivi posibilitatea să obţii ceea ce-ţi doreşti. Caută să-ţi realizezi propriile dorinţe, chiar daca acest lucru înseamnă că eşti egoistă. Încetează să mai faci muncă voluntară şi în locuri de muncă nedorite. Lasă pe altcineva să se ocupe de aceste lucruri.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Cu cât eşti mai lunecoasă, cu atât vei deveni o persoană foarte dorită. În această săptămână nu da nimănui un răspuns direct, mai degrabă păstrează în secret adevăratele tale motive. Dacă te interesează o persoană anume, va trebui să joci dur pentru a o câştiga. Acest gen de jocuri vor deschide apetitul admiratorilor tai pentru compania ta. Şeful tău îţi va promite ceva pe care nu ţi-l poate oferi. Nu da prea mare importanţă acestui lucru şi caută-ţi alt loc de muncă. Încrederea face parte integrantă dintr-o relaţie profesională.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

În trecut ai încercat sa-ţi camuflezi puţin metodele tale amuzante, dar acum a sosit momentul să te ocupi de probleme cu mai multă seriozitate. Eşti foarte creativă atunci când eşti lăsată să acţionezi aşa cum crezi tu de cuviinţă. Dacă aplici acest principiu şi în dormitor, vei obţine rezultate uimitoare. Partenerul tău nu va şti ce este cu tine, dar nu vei auzi niciun fel de plângeri. Nu te baza prea mult pe o opinie autoritară. Atunci când descoperi o metodă mai bună, toată lumea işi doreşte să o cunoască şi să o aplice, dar fiecare în felul său.

Leu (23 iulie - 22 august)

Toate eforturile tale vor începe să dea roade. Ţi-ai câştigat deja reputaţia de artist talentat sau meşteşugar. Dacă ţi s-a oferit o slujbă cu normă întreagă într-o organizaţie de renume, accept-o. În viitorul apropiat vei fi în măsură să urci pe scara succesului. În trecut, ţi-ai lăsat mândria să stea în calea oportunităţilor de aur. Nu face aceeaşi greşeală şi de data aceasta. Vei primi o suma de bani de pe urma unei moşteniri sau în urma unui împrumut, dar nu va fi chiar atat de substanţială precum te-ai gândit.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti gata să faci ceva cu totul nechibzuit şi nimic nu ar putea fi mai deranjant pentru cei care vor fi nevoţi să se uite la tine ca la spectacol. Ţi-ai asumat prea multe responsabilităţi, iar acum iţi vei da seama că îţi este foarte greu să le îndeplineşti. Plecând într-o lungă vacanţă este, poate, cel mai bun medicament pe care ţi l-ar recomanda medicul. Desigur că este indicat să stai la un hotel cunoscut pentru serviciile sale excelente şi să călătoreşti la clasa întâi. Cheltuielile pe care le faci în plus vor merita.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pasiunea iese la suprafaţă încet, încet şi nimeni nu este mai surprins decât tine, pentru că ai început să crezi că inima ta este imună în faţa dragostei. Este plăcut să ştii că aceste sentimente încă pot pune stăpânire pe tine. Totuşi nu vrei să-ţi dăruieşti inima cuiva care nu o merită. Din punct de vedere sexual, ia lucrurile încet. Dacă partenerului tău într-adevăr îi pasă de tine, va accepta orice fel de program îi vei stabili. Vei vedea că lucrurile bune li se întâmplă celor care ştiu să astepte.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Tânjeşti după frumuseţe, dar eşti prea timidă să o ceri. Unei persoane plină de resurse aşa cum eşti tu, îi este greu să-şi cheltuie banii pe obiecte luxoase şi extravagante, dar poţi găsi lucruri minunate pentru casa şi garderoba ta fără să faci gaură în bugetul familiei. Eşti foarte creativă atunci când îţi pui mintea la lucru. Să nu rămâi surprinsă atunci când o persoană va manifesta un interes romantic faţă de tine, ca rezultat al unui lucru ieşit din mâna ta. Inventivitatea este un afrodisiac pe care l-ai putea descoperi foarte uşor în această săptămână.