Horoscopul săptămânii 7-13 octombrie. Taurului îi lipsește ceva important

7 Octombrie 2024
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În această săptămână, vei avea o relație dificilă cu soțul/soția, cel mai probabil din cauza caracterului, manierelor sau modului său de a comunica.

În general, mulți dintre voi vor fi nevoiți să facă compromisuri sau să găsească o soluție dificilă la problemele din familia voastră care au loc de prea mult timp.

Vor fi surprize și întâlniri neașteptate cu oameni din trecutul tău, probabil foști sau foste, care vor reveni și vor juca din nou un rol important în viața ta.

Bani

În această săptămână vei avea numai de câștigat în ceea ce privește banii, ca urmare a unor relații pe care le-ai început cu ceva timp în urmă.

Acest lucru poate avea de-a face cu banii pe care i-ai împrumutat sau cu investițiile pe care le-ai făcut cândva.

Săptămâna va fi favorabilă pe plan profesional, mai ales dacă lucrezi în domeniul turismului sau comunicațiilor, în general joburi care presupun multă mișcare și dinamism.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În aceste zile, acordă atenție relației tale amoroase.

Poate crezi că totul se dezvoltă normal, dar se poate dovedi că îți lipsește ceva important.

În aceste zile, tensiunea va apărea adesea în jurul tău sau din cauza ta. Dacă este necesar, schimbă-ți comportamentul față de unii oameni, în special partener sau parteneră.

În timpul acestei săptămâni, va fi nevoie să vorbești sincer cu persoana iubită.

Femeile singure din această zodie vor avea mai multe întâlniri interesante sau vor participa la o adunare emoționantă.

Bani

Din punct de vedere financiar, lucrurile vor fi stabile, dar evită riscurile sau cheltuielile impulsive.

În cursul săptămânii este posibil să ai o programare legată de o problemă de sănătate sau de tratamentul unei persoane dragi care locuiește probabil la o oarecare distanță de tine.

Investește fără regret în bunăstarea ta sau a celor dragi!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

În timpul săptămânii, vei aborda foarte serios și sincer o conversație cu persoana iubită.

Bărbații Gemeni vor avea experiențe romantice cu o fată sau cu o femeie din cercul lor de prieteni.

Femeile Gemeni vor fi surprinse de comentariile sau de atitudinea ipocrită a unei persoane pe care au considerat-o cea mai bună pentru ele.

Dezvăluirea secretului tău sau a ceva ce nu ai vrut să devină public îți poate provoca un anumit disconfort de sănătate.

Multe situații delicate pot apărea în această săptămână, așa că fii gata să reacționezi diplomatic, tacticos, fără complicații.

Bani

În săptămâna aceasta, fii atent/ă și concentrat/ă atunci când lucrezi cu documente sau când trebuie să procesezi unele informații importante.

Erorile, înșelăciunea sau manipularea pot apărea din vina ta sau a unor persoane rău intenționate.

Mulți nativi vor face o cheltuială legată de o călătorie sau de o mutare viitoare.

În timpul acestor șapte zile, vei avea tendința să-ți faci griji cu privire la îndeplinirea responsabilităților mai mari pe care le vei avea la locul de muncă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei dori să pui capăt unor probleme care au apărut deja în relația ta.

Va fi important nu doar succesul finalizării lor, ci și dorința de a-ți reda confortul emoțional și mental de care ai nevoie.

Este posibil să reiei legătura cu persoane din trecutul tău care încă au un loc special în inima ta.

Bani

Mulți Raci vor primi vești de la cei dragi legate de o nouă locuință sau mutare.

S-ar putea să ai un venit foarte bun, dar și să fii împovărat/ă cu mult mai multă muncă și sarcini.

Există o mare probabilitate să apară diverse dificultăți, formalități suplimentare sau alte tipuri de obstacole legate de bani, documente sau acorduri.

Nimic nu ți se va oferi pe tavă, fără efort și timp investit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei fi oarecum instabil/ă emoțional, predispus/ă la stări de tristețe, plâns, nemulțumire față de ceea ce ai realizat sau trăit până acum pe plan sentimental.

Sănătatea ta va fi fluctuantă, iar astfel de stări emoționale nu vor face decât să crească stresul din interiorul tău și să se reflecte negativ asupra sistemului tău imunitar.

În această săptămână va fi bine să-ți faci timp pentru distracție, dar fără aventuri riscante sau nerezonabile.

Bani

În această săptămână pot apărea noi oportunități profesionale sau de afaceri care îți vor crea perspective favorabile.

Noile idei sau propuneri vor fi o șansă de a-ți realiza vechea idee, de a-ți arăta abilitățile sau de a profita de experiența profesională deja acumulată.

În aceste șapte zile, fii deschis/ă noilor oportunități pe care ți le va oferi soarta.

Pe parcursul săptămânii, va trebui să rezolvi o problemă legată de un document care va fi important pentru familia ta sau pentru afacerea personală, pentru cei care au una.

Situația ta financiară poate cunoaște o dezvoltare mai lentă, poți avea parte de scurte eșecuri sau dificultăți.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Va fi o săptămână importantă purtătoare de evenimente care vor avea un impact de durată în viața ta.

Unii nativi vor fi subiect de bârfe sau intrigi de la alte persoane. Ai grijă cu ce persoane te întâlnești sau bagi în casa ta.

Treburile tale casnice vor fi fizic prea grele pentru tine sau nu vei putea face tot ce ți-ai planificat pentru această săptămână. Din păcate, nu ai ajutor din partea partenerului/ei sau familiei, lucru care te dezamăgește profund.

Bani

Bărbații din Fecioară vor fi foarte influențați în deciziile și acțiunile lor privitoare la bani.

Mulți nativi se vor bucura de venituri bune, dar alții vor experimenta și anxietate în legătură cu cheltuielile neașteptate.

În timpul săptămânii, este posibil să fii intrigat/ă de o idee sau sugestie pe care o vei primi, care îți poate afecta standardul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

În timpul acestei săptămâni, vei avea o dorință mare de întâlniri, flirt și aventuri amoroase. Riști să creezi o nouă prietenie, dar să pierzi una veche care a fost valoroasă pentru tine.

Bărbații din această zodie vor avea o relație dificilă cu partenera sau soția lor. Este posibil ca acțiunile sau experiențele ei să provoace tensiune în relație și în casă în general.

Va fi mai complicat pentru cei care au lângă ei o persoană care este interesată doar de propriul confort și interese. Manifestările de gelozie, dorința de a controla acțiunile și deciziile celuilalt te vor pune într-o postură foarte neplăcută.

Bani

Săptămâna aceasta vei simți o mișcare și o dezvoltare mai lentă a afacerilor tale. Membrii familiei tale și rudele apropiate vor determina în mare măsură deciziile și acțiunile tale.

În aceste zile este foarte probabil să apară tensiuni legate de călătorii.

Săptămâna îți aduce situații complexe și imprevizibile legate de bani.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Săptămâna anunță nașterea unui copil, o zi de naștere sau o altă sărbătoare importantă legată de o rudă sau partenerul de viață.

În această perioadă de timp vor apărea evenimente sau situații neașteptate în viața bărbaților Scorpion. În cele mai multe cazuri, acestea vor fi asociate cu femei, indiferent de baza relației cu acestea.

Dacă ești singur/ă, ești pe cale să petreci mult timp cu prietenii.

Bani

În această săptămână, mulți Scorpioni vor trece printr-o situație neplăcută care va fi legată de bani.

Aceia dintre voi care au propria afacere pot experimenta un eveniment similar.

În general, tot ce este legat de bani va necesita atenție în această săptămână. Aici ar trebui să îți canalizezi cea mai mare atenție, pentru ca greșelile să nu fie făcute ca urmare a deciziilor emoționale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În această săptămână, diverse evenimente te vor provoca să privești înapoi la greșelile și eșecurile  amoroase din trecut.

Motivul pentru o astfel de întoarcere va fi apariția unei situații similare în prezent și nevoia de a învăța din experiența ta anterioară amară.

În aceste zile vei primi mesaje interesante sau neașteptate. Vei avea un schimb interesant de scrisori sau conversații cu cineva pe subiecte sensibile din viața ta sau a lor.

În general, vei experimenta diverse surprize în această săptămână. În cele mai multe cazuri, acestea vor avea legătură cu dragostea sau cu viața ta intimă.

Bani

În această săptămână va fi nevoie să te ocupi de problemele financiare care vor apărea din cauza greșelii, omisiunii, neînțelegerii sau fraudei cuiva.

Toate acțiunile tale legate de documentele financiare și stocarea acestora vor necesita o atenție sporită în timpul săptămânii.

Săgetătorii vor dori să aducă ceva nou afacerilor lor, precum să obțină și noi surse de venit. Acest lucru ar putea fi legat de o conversație care privește salariul sau contracte viitoare profitabile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Probabil că vei avea mult mai multe planuri pentru această săptămână decât vei putea realiza de fapt.

Sunt posibile neînțelegeri legate de promisiunile neîmplinite ale partenerului/ei de viață.

În această săptămână, este posibil să iei legătura cu rudele tale pe care nu le-ai văzut de mult timp. Conversațiile purtate cu ele îți vor da o stare de bine.

Bărbații Capricorn se vor confrunta cu caracterul încăpățânat al unei persoane dragi. Comunicarea ta cu o astfel de persoană în timpul săptămânii va fi complicată, imprevizibilă și tulburătoare.

Bani

La începutul acestei săptămâni, va trebui să accepți volumul de muncă mai mare la care vei fi supus/ă.

S-ar putea să ai un succes financiar răsunător sau un venit bun, dar nu se poate să ai parte de bine în toate domeniile vieții tale.

Gândește-te înainte de a-ți lua noi angajamente sau de a face promisiuni care îți vor reduce timpul pentru odihnă sau activități personale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Femeile Vărsător se vor confrunta cu o manifestare a răutății sau a invidiei, fără ca ele să o caute.

S-ar putea să te simți contaminat/ă mental sau emoțional de cuvintele sau acțiunile altei persoane cu care ai o relație apropiată, cel mai probabil partener/ă.

În timpul săptămânii, veștile neplăcute legate de un bărbat te pot supăra.

Pe parcursul săptămânii vei avea mai multe responsabilități legate de casă sau rude.

Bani

Săptămâna aceasta va fi bună pentru muncă, pentru dezvoltarea contactelor profesionale sau de afaceri. Fii activ/ă și ambițios/oasă!

În aceste zile, mulți Vărsători se vor bucura de venituri bune sau de alte realizări importante în carieră.

Cu toate acestea, ar trebui să fii atent/ă atunci când te cerți sau intri într-un conflict cu cineva care este mai în vârstă sau într-o poziție mai înaltă.

Planifică-ți cu atenție bugetul personal.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În această săptămână, va trebui să clarifici ceva cu partenerul/a de viață.

Tăcerea a durat destul de mult și nu ar trebui să se mai amâne.

Nu va fi sănătos să continui cu o asemenea tensiune în viața ta.

Bani

În această săptămână, s-ar putea să fii destul de mulțumit/ă de bani, de un document financiar sau de un beneficiu material.

În timpul săptămânii, vei dedica mai mult timp  soluționării unor chestiuni financiare importante.

Conflictele din casa ta în aceste zile vor fi în cele mai multe cazuri despre lucruri minore, despre bani, ca urmare a diferitelor neînțelegeri legate de cheltuieli.