Horoscopul dragostei pentru luna august. Schimbare dramatică pentru Rac

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În luna august, vei avea parte de o varietate de experiențe pe plan amoros, inclusiv situații pozitive și situații stresante.

Dacă ești singur/ă, vei simți o atracție puternică pentru o persoană care provine dintr-un mediu foarte diferit sau care are un stil de viață foarte diferit. Această relație unică are potențialul de a rezulta într-o poveste de iubire pasională, dar și posibil complicată. Este important să acceptăm diferențele dintre cele două părți.

Dacă ai o relație, pot apărea tensiuni ca urmare a unor diferențe mici. Ai un temperament impulsiv și chiar și o explozie rapidă de furie poate intensifica dezacordurile în relația ta.

Pentru a te feri de resentimente, e esențial să dai dovadă de răbdare și înțelegere. Pentru a atenua tensiunea și pentru a te apropia de partener/ă, este benefic să aveți escapade dese și scurte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

August va fi o lună profund emoțională și dinamică în ceea ce privește dragostea.

Adesea din surse neașteptate, cei singuri se vor trezi absolut captivați de șanse de întâlniri noi și interesante. Această perioadă îți va permite să te apropii cu adevărat de cineva care se potrivește cu valorile și interesele tale.

Dacă ai deja pe cineva, luna promite consolidarea relației. Cuplurile se vor bucura de mai multă intimitate și înțelegere, astfel că acesta este momentul ideal pentru a lua decizii importante împreună, cum ar fi mutarea sau organizarea de proiecte comune viitoare.

Totuși, nu totul va fi lin. Tensiunile ar putea apărea în ultima parte a lunii, mai ales în dinamica familiei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește dragostea, august va fi o lună incitantă pentru tine.

Dacă ești singur/ă, luna îți oferă o șansă specială de a cunoaște pe cineva nou, poate prin cunoștințe comune sau evenimente.

Deși această nouă relație are șanse să fie una de durată, astrele îți recomandă să iei lucrurile ușor și să cunoști în amănunt persoana înainte de a te angaja serios.

Dacă ai deja pe cineva, ar putea exista mici dispute în cuplu sau în familie.

Resentimentele și gelozia din trecut ar putea reapărea și pot tensiona atmosfera din cuplu. Aceste probleme ar trebui rezolvate rațional și matur, fără a acționa impulsiv sau furios.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei suferi o schimbare dramatică în ceea ce privește dragostea.

Luna august va fi deosebit de interesantă dacă ești singur/ă, deoarece există o mare oportunitate de a găsi un posibil suflet pereche. Aceasta persoană ar putea să-și găsească drumul în viața ta prin prieteni comuni sau evenimente sociale la care participați întâmplător amândoi. Se va crea o legătură puternică aproape instantaneu.

Dacă ești deja cu cineva, începutul lunii va fi oarecum furtunos. Vechi ranchiuni și sentimente negative ies la suprafață din nou.

Comunicarea sinceră este vitală și ar trebui să eviți jignirile ori criticile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta amoroasă va fi plină de acțiune luna aceasta.

Dacă ești singur/ă, vei atrage gel mai probabil o persoană nouă, care se potrivește cu pofta de viață și entuziasmul tău. Dacă abordezi această nouă relație cu onestitate și deschidere, aceasta va fi interesantă și poate de lungă durată.

Dacă ai deja o relație, începutul lunii ar putea fi oarecum dificil. Ar putea exista câteva neînțelegeri care pot duce la decizii pripite.

Pe măsură ce zilele trec, apele se mai liniștesc și vei gândi mai limpede, astfel încât comunicarea va fi mai ușoară și vei reuși să înțelegi mai bine punctul celuilalt de vedere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Astrele indică o lună dinamică în care relațiile vor experimenta o evoluție notabilă.

Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia de a întâlni pe cineva interesant. Această persoană poate apărea în viața ta prin intermediul muncii ori afacerilor.

Dacă ai deja pe cineva, relația de cuplu ori mariajul se va îmbunătăți. Atmosfera va fi una iubitoare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna august vine cu o serie mixtă de evenimente, care îți vor cere să îți păstrezi calmul.

Dacă ești singur/ă, vei avea o mulțime de șanse de a întâlni persoane noi, însă nu toate se vor dovedi a fi de bună credință. Din fericire, vei descoperi la timp intențiile lor.

Dacă ești deja cu cineva, atmosfera va fi motivantă. Astrele îți cer delicatețe și tact în abordarea oricăror probleme legate de familie, astfel încât pacea să domine acasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei traversa o lună vibrantă în ceea ce privește dragostea. August începe cu un apel pentru a ieși în afara zonei tale de confort și a interacționa mai activ cu cei din jurul tău.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să profiți de această oportunitate de aur pentru a întâlni oameni noi și poare chiar să-ți găsești un partener/ă de cursă lungă.

Dacă ești deja cu cineva, tu și persoana iubită veți reuși să vă înțelegeți mai mult unul pe celălalt și să vă respectați opiniile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna august va fi una care nu poate fi trecută cu vederea în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești singur/ă, această perioadă îți oferă mai multe șanse de a întâlni pe cineva. Cu toate acestea, dacă decizi să te implici într-o relație cu cineva, nu îi investiga prea mult trecutul, ci cât este normal și benefic. Este important să iei acel om de la zero.

Dacă ai deja pe cineva, te vei înțelege mai bine cu iubitul/a sau soțul/soția, însă tot trebuie să depui eforturi pentru a ține lucrurile sub control astfel încât să nu escaladeze de la nimicuri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

August va fi o perioadă de dezvoltare și schimbare pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești singur/ă, vei putea întâlni o persoană specială. Te vei întâlni pur întâmplător cu cineva, poate chiar pe stradă ziua în amiaza mare, și vei simți o atracție imediată.

Dacă ai deja pe cineva, nu te grăbi să arunci cu vorbe grele, indiferent de situațiile în care ești pus/ă de partener/ă. Judecă totul la rece, trece informațiile prin filtrul gândirii și ia decizia care se cuvine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești singur/ă, luna august îți oferă o șansă interesantă de a întâlni pe cineva. O întâlnire banală s-ar putea transforma într-o dragoste pasională.

Vei avea mai multe șanse să cunoști pe cineva după data de 24 august.

Fii deschis/ă să cunoști oameni noi, deoarece nu se știe de unde sare iepurele.

Dacă ai deja pe cineva, te vei simți mai apropiat/ă de partenerul/a de viață.

Pești(19 februarie - 20 martie)

August va fi o lună transformatoare pentru tine. Astrele îți cer să rămâi calm/ă și răbdător/oare, deoarece poți avea parte atât de probleme, cât și de lucruri minunate.

Dacă ești singur/ă, luna august îți oferă o mulțime de șanse de a întâlni pe cineva nou. Evenimentele sociale și întâlnirile vor avea un mare succes. O întâlnire obișnuită s-ar putea transforma într-o relație grozavă.

Păstrează-ți inima și mintea deschise, deoarece persoana care se alătură vieții tale poate avea un trecut neașteptat sau poate urma hobby-uri neobișnuite.

Dacă ai deja o relație, începutul lunii ar putea veni cu unele dificultăți. Ar putea apărea mici certuri și interpretări greșite. Aceste probleme trebuie abordate cu răbdare, cât și cu o bună comunicare. Evită să reacționezi impulsiv în febra momentului.

Astrele aduc mai multă armonie și înțelegere de la jumătatea lunii încolo. Cuplurilor le va fi mai simplu să-și coordoneze eforturile către obiective comune și să-ți alinieze aspirațiile. Acesta este un moment grozav pentru a organiza eveniment de grup sau chiar excursii scurte pentru a-ți consolida relația.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod