Horoscopul de weekend. Zile pline pentru Raci

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!
Berbec

Weekendul acesta se anunță a fi extrem de interesant, mai ales dacă eșți un părinte preocupat de bunăstarea copiilor săi. Se pare că autoritățile locale au organizate diverse activități, seminarii ori centre educative. Sigur, nu trebuie să participi la toate, alege-le pe cele care crezi că se potrivesc cel mai bine micuțului tău!

Taur

Din punct de vedere emoțional, lucrurile nu sunt așa de roz precum se văd din exterior. Partenerul tău pare a fi mânat de intenții ascunse și este mai preocupat de modul în care este perceput de ceilalți! Discută sincer cu acesta și află ce are de gând cu adevărat!

Gemeni

În prima zi a acestui weekend o să fii preocupat/ă de problemele casnice, și, din această cauză, o să amani anumite întrevederi planificate.
Stai liniștit/ă, duminică vei avea ocazia să te relaxezi în compania prietenilor și îți vei încarcă bateriile!

Rac

Înarmează-te cu răbdare, pentru că weekendul acesta va fi mai încărcat decât de obicei! Entuziasmul copiilor din jurul tău va fi la cote maxime, iar lucrul acesta te va obosi din primele ore ale dimineții. Distribuie-ți corespunzător energia!

Leu

O discuție contradictorie pe care o vei purta sâmbătă dimineață, va fi de natură să îți strice buna dispoziție pentru tot acest weekend. Încearcă să îți păstrezi totuși optimismul și să nu te implici în problemele care nu te privesc în mod direct!

Fecioară

Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi.
Oricât de simplu poate părea totul la prima vedere, în realitate lucrurile nu stau deloc așa, mai ales dacă nu ești o persoană organizată. Practic, ratezi o mulțime de ocazii unice doar pentru că ești mult prea haotic/ă. Ceva trebuie să se schimbe rapid!

Balanță

Vei primi în aceste zile o comunicare oficială din partea unei autorități a statului. Chiar dacă nu îți facusei mari speranțe, dreptatea va fi de partea ta. Totuși, nu înseamnă că trebuie să abuzezi cumva de poziția pe care ai dobândit-o, ci din contra, să îți păstrezi modestia!

Scorpion

Starea ta de sănătate lasă mult de dorit în această perioadă, mai ales dacă te încăpățânezi să nu apelezi la medici.
Renunță la acest mod de gândire primitiv și învață să acționezi cât mai rapid pentru că orice întârziere reprezintă o problemă suplimentară!

Săgetător

Dacă sâmbătă o să ieși foarte des din locuință, situația se va schimba total în a doua zi de weekend. Practic, după o problemă de sănătate ori după o dispută mai serioasă, te vei simți sleit/ă de puteri și vei dori să petreci întreaga zi pe canapea.

Capricorn

Ești mereu cu zâmbetul pe buze și, în același timp, ai grijă și de organism așa cum se cuvine. Nu-i de mirare că tot mai multe persoane vor să petreacă timp în compania ta. Ține-o tot așa și vei avea doar de câștigat!

Vărsător

Nu uita să te alimentezi corespunzător și, în același timp, să ai grijă și de sănătatea ta psihică.
Evită interacțiunile cu acele persoane încărcate de negativism pentru că întotdeauna cine seamănă vânt, culege furtună!

Pești

După o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, poți în sfârșit să te lauzi cu o achiziție importantă. Totuși, nu trebuie să ieși deloc în evidență pentru că, astfel, vei reuși să atragi atenția unor persoane rău intenționate!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod