Horoscopul de weekend: Zile cu semnificație specială pentru Tauri

Fecioară

O afecțiune medicală mai veche îți va da bătăi de cap și în acest weekend. Renunță la remediile naturiste și caută să mergi la medici cât mai buni! Chiar nu e cazul să te gândești la bani în aceste clipe!

Balanță

În trecut, ai spus vorbe grele unei anumite persoane și, din această cauză, acum ai de suferit. Nu ești izolat/ă doar de respectivul/respectiva, ci de un întreg grup social! Ar fi trebuit să iei în calcul această posibilitate!

Scorpion

Atunci când îți propui să faci un anumit lucru, nimeni și nimic nu te mai poate opri! Continuă să acționezi cu aceeași determinare și vei avea multe de câștigat! Din fericire, aceste două seri vor fi destul de liniștite pentru tine și vei avea astfel ocazia să îți găsești echilibrul psihic!

Săgetător

Vei întâmpina multe provocări în acest weekend și, drept urmare, e de așteptat să faci anumite greșeli.

Dă dovadă de bărbăție și asumă-ți consecințele faptelor tale, altfel vei fi aspru criticat/ă de colegi/cunoscuți!

Capricorn

În acest sfârșit de săptămână vei descoperi locuri și persoane noi, extrem de interesante. Desigur, asta poate presupune o cheltuială din partea ta, dar chiar nu trebuie să te îngrijorezi din această cauză! În fond, banii sunt făcuți să circule, nu-i așa?

Vărsător

Trebuie să faci mai multă mișcare și să ieși din starea de amorțeală care începe să pună stăpânire asupra ta! Nu are nimeni pretenția ca de mâine să fii capabil/ă să alergi un maraton, dar făcând mici modificări în stilul tău de viață, o să te simți mult mai bine!

Pești

Vei primi sâmbătă multe sarcini noi de la persoane pe care abia le-ai cunoscut.

Pentru că îți este greu să refuzi, nu vei comenta la început, dar altfel vor sta lucrurile când vor încerca să facă o obișnuință din asta!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
13 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod