Horoscopul de weekend: Taurul începe un proiect nou și dificil

Fecioară

E momentul să fii sincer/ă cu propria persoană și să pui în balanță reușitele cu greșelile tale din ultima perioadă! Nu te îmbăta cu apă rece, comportamentul tău poate fi mult îmbunătățit! Important este să fii deschis/ă schimbării și receptiv/ă la sfaturi!

Balanță

Dacă simți că banii nu îți mai ajung, trebuie să faci anumite schimbări! În primul rând, încearcă să renunți la vicii și, dacă poți, să îți crești cumva veniturile! Chiar nu poți sta permanent cu mâna întinsă, ori să depinzi de ceilalți! E cazul să ieși din carapace și din zona de confort!

Scorpion

Sfârșitul de săptămână va veni cu oportunități noi de dezvoltare pentru tine.

Altfel spus, s-ar putea să primești invitații la seminarii, workshop-uri sau conferințe. Chiar dacă vei fi nevoit/ă să achiți o taxă de participare, această cheltuială va merita din plin, ținând cont de informațiile pe care le vei dobândi!

Săgetător

Ești mereu atent/ă la ce se petrece în jurul tău și cu ceilalți, și tocmai din această cauză, ratezi anumite lucruri evidente! Încearcă să fii puțin mai relaxat/ă și să te axezi strict pe problemele private, altfel vei rămâne fără energie în curând!

Capricorn

Dacă simți că nu ești luat/ă în serios și că partenerul tău te poate trăda, ar trebui să îți iei anumite măsuri de precauție! Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să îți angajezi detectivi particulari, dar nici nu te poți culca pe o ureche, crezând orbeste în spusele jumătății tale! Încearcă să adopți o cale de mijloc!

Vărsător

Sâmbătă o să ai o discuție fructuoasă cu o persoană de același sex, dar mult mai în vârstă decât tine.

Dacă vei da dovadă de receptivitate, vei afla informații extrem de interesante, care sigur te vor ajuta în activitatea ta! Ține-o tot așa!

Pești

Trebuie să o lași mai moale cu exercițiile fizice! Se pare că dorința ta de a slăbi este dusă la extrem și riscul de îmbolnăvire este ridicat! Nu se va întâmpla nimic peste noapte, trebuie să fii mult mai răbdător/răbdătoare!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod