Horoscopul de weekend: Sfârșit de săptămână neobișnuit pentru Berbeci


Fecioară

O să îți recăpeți forțele în acest weekend, după o maladie mai veche care ți-a provocat numeroase neplăceri. Totuși, nu e încă momentul să îți forțezi organismul pentru că riscul de reaccidentare se menține ridicat!

Balanță


Ai foarte multe de rezolvat în aceste două zile și dacă nu te organizezi cum trebuie, vei întâmpina multe neplăceri. Din fericire, o rudă mai în vârstă va fi alături de tine și te va consilia. Fii cât mai receptivă și deschisă la sugestii!

Scorpion


Ai făcut anumite greșeli în trecut și din cauza lor, acum vei avea serios de tras.
Pentru că nu mai poți influența trecutul, tot ce poți face este să te axezi din nou pe prezent și viitor. Altfel, cât de curând vei ajunge în aceeași postură ingrata!

Săgetător


Profită de aceste două zile ca să vizitezi locuri și obiective turistice noi! Chiar ai nevoie de o pauză și de o deconectare de la job! Viața înseamnă mult mai mult decât serviciu și stresul cauzat de acesta!

Capricorn


Un prieten mai vechi îți va cere să îl ajuți într-o problemă delicată. Deși ești destul de aglomerat/ă, tot îți vei face timp pentru a-l sprijini.
Datorită promptitudinii cu care acționezi, toți cei care te cunosc te consideră o persoană de încredere, pe care se pot baza!

Vărsător


Nu ignora problemele de sănătate cu care te confrunți! E clar că ai nevoie de un moment de respiro și de o deconectare pentru câteva zile! Așadar, cere o învoire de la locul de muncă pentru luni și marți! Dacă le vei alătura weekend-ului și vei pleca spre munte cu familia, sigur te vei relaxa!

Pești


Situația ta financiară lasă tot mai mult de dorit și dacă nu vei face o modificare, în curând vei ajunge la fundul sacului.
Trebuie să îți adaptezi comportamentul și să limitezi drastic cheltuielile!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod