Horoscopul de weekend: Relația Săgetătorului trece la un alt nivel

Fecioară

Te vei înțelege foarte bine cu două persoane astăzi. Chiar dacă nu sunteți neapărat apropiate/ți, aveți același mod de gândire și puneți suflet în tot ceea ce faceți. Drept urmare, vă așteaptă o perioadă foarte bună și liniștită!

Balanță

Ca să îți menții creierul ocupat, ai putea să rezolvi mici puzzle-uri în timpul tău liber. În plus, poți încerca să faci exerciții matematice de nivel mediu, ori să joci șah! Făcând asta, nu vei mai resimți presiunea trecerii timpului, ci vei începe să te plângi de lipsa acestuia!

Scorpion

Sâmbăta va fi o zi foarte bună pentru tine și de aceea, ai putea să stabilești pentru atunci anumite întâlniri importante! În schimb, duminica o poți folosi pentru relaxare și o idee în acest sens ar fi să mergi la munte cu familia, ca să vă bucurați de răcoare și mișcare!

Săgetător

Din punct de vedere amoros, o duci destul de bine, dar cu toate acestea, este loc de îmbunătățire! Încearcă să fii puțin mai receptiv/ă la nevoile partenerului și să acționezi în consecință! Dacă vă simțiți pregătiți, puteți trece la următorul nivel al relației voastre!

Capricorn

Folosește timpul tău liber și pentru a face ordine în locuință! În plus, poți să pregătești un preparat culinar inedit! Cu siguranță că rudele tale vor fi curioase să încerce noua ta creație!

Vărsător

Diminețile vor fi mai aglomerate decât de obicei pentru tine și ca să te poți descurca satisfăcător, trebuie să te trezești devreme! În plus, găsește timp și pentru a face mișcare! De exemplu, poți ieși seara la alergat!

Pești

Acest sfârșit de săptămână va fi un roller-coaster sentimental pentru tine.

Dacă la început te vei simți apreciat/ă cu adevărat și chiar iubit/ă, lucrurile se vor schimba complet pe seară. Te vei confrunta cu reproșuri nefondate și va trebui să inventezi permanent justificări. Totuși, această situație tensionată nu va persista prea mult!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod